Prihodnost gradnje na 52. MOS-u od 10. do 15. septembra

Prihodnost gradnje na 52. MOS-u od 10. do 15. septembra

MOS Dom, MOS Tehnika, MOS Turizem, MOS B2B in MOS Plus bodo na celjskem sejmišču od 10. do 15. septembra obiskovalce ponovno razveseljevali s široko ponudbo na enem mestu. Zaradi sledenja trendom, novostim in spremembam, pa ne bo manjkalo niti izdelkov in storitev, ki sledijo načelom trajnostnega razvoja in varovanja okolja.

Z letom 2021 bomo z masivne gradnje, ki smo je bili navajeni do sedaj, preklopili na skoraj nič-energijsko gradnjo. V veljavo namreč pride evropska direktiva o energetski učinkovitosti stavb, ki želi v prvi vrsti zmanjšati izpuste škodljivih emisij v ozračje, izboljšati energetsko učinkovitost in povečati izrabo obnovljivih virov. Skoraj nič-energijska gradnja bo postala obvezna za vse vrste novogradenj.

Vsi, ki razmišljate o gradnji ali obnovi doma, se boste s smernicami prihodnosti lahko spoznali že septembra na MOS-u. Na voljo bodo vrhunske blagovne znamke z različnih področij, skupaj z razstavljavci pa boste lahko poskrbeli, da bo vaš dom združeval kakovostno bivanje, varčnost in prijaznost do okolja. Naložba v gradnjo hiše je vsekakor ena od pomembnejših v življenju posameznika, naj bo premišljena.

 

MOS DOM

 

Na sejmu boste lahko spoznali tudi druge trende in novosti, ki so nastajali z miselnostjo skrbi za našo prihodnost in prihodnost naših otrok. Na ogled bodo najnovejša električna in hibridna vozila, električni skiroji in kolesa, v sklopu kulinarike na MOS Turizmu se bodo predstavljali Slovenski proizvajalci, ki se zavedajo pomembnosti ohranjevanja narave,  in še in še. Poleg pestrega izbora ponudbe vseh vrst bodo obiskovalcem na voljo še predavanja in svetovalnice neodvisnih strokovnjakov.

 

Gradnja in obnova doma

Zbiranje informacij o gradbenih in stanovanjskih rešitvah, ki na tržišču obstajajo, je dolgotrajen proces. Drastično ga lahko skrajšate z obiskom sejma, ki ponuja gradbene in stanovanjske rešitve. To je odlična priložnost za vse, ki se podobnih projektov lotevajo v prihodnosti. Ogledali si boste lahko stavbno pohištvo, garažna in industrijska vrata, pohištvo in notranjo opremo, senčila, stavbno pohištvo, talne obloge, ograje, vse za gradnjo hiš, kamine, peči, štedilnike, dimniške sisteme, keramiko, ogrevalno tehniko, prezračevanje, senzorno tehniko, vse za streho, tlakovce, gradbeni material in tudi opremo za vrt. Z zaupanja vrednimi proizvajalci gradbenih materialov se na sejmu lahko dogovorite za dobre cene, hkrati pa njihovo ponudbo na licu mesta tudi primerjate. Na sejmu enostavno pridobiš informacije, zbereš ponudbe, spoznaš okolju prijazne materiale in se hitro odločiš, kaj ti ustreza.

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI