Čista pitna voda doma in na delovnem mestu

Čista pitna voda ni razkošje, je nujna za zagotavljanje zdravega telesa in čilega duha. Z namestitvijo ustreznega čistilnega sistema AQUA KRISTAL® za pitno vodo si zagotovimo čisto in neoporečno vodo, ki ustreza najvišjim svetovnim zdravstvenim merilom!AQUA KRISTAL® čistilni sistemi za pitno vodo so namenjeni za čiščenje pitne vode v kuhinji. Čistilnik običajno namestimo pod kuhinjskim koritom, zato je čista in osvežujoča voda vedno na voljo.

mesec_1Čista pitna voda ni razkošje, je nujna za zagotavljanje zdravega telesa in čilega duha. Z namestitvijo ustreznega čistilnega sistema AQUA KRISTAL® za pitno vodo si zagotovimo čisto in neoporečno vodo, ki ustreza najvišjim svetovnim zdravstvenim merilom!

AQUA KRISTAL® čistilni sistemi za pitno vodo so namenjeni za čiščenje pitne vode v kuhinji. Čistilnik običajno namestimo pod kuhinjskim koritom, zato je čista in osvežujoča voda vedno na voljo.

 

Z namestitvijo čistilnega sistema AQUA KRISTAL® odpravimo vse dvome o kakovosti vode, saj je voda primerna za vsa področja uporabe, od pitja, priprave otroških sokov do kuhanja in čiščenja sadja in zelenjave.

Željam in potrebam primerno lahko izbiramo med različnimi modeli in tehnologijami čistilnih sistemov.

 

Vodni filtri AQUA KRISTAL® učinkovito odstranijo slab vonj in okus vode, zadržijo motnost, THM, pesticide, ciste Giardia in Cryptosporidium, azbest, težke kovine, svinec, živo srebro, klor in stranske produkte kloriranja, PCB, MTBE, nitrate (RO), skratka vse, kar bi lahko ogrozilo vaše zdravje.

 

AQUA BAR – vodni bari in fontane

AQUA BAR je izvir čiste, sveže vode, ki je lahko ohlajena ali segreta na želeno temperaturo. Fontane AQUA BAR se prek čistilnega sistema AQUA KRISTAL® priključijo neposredno na vodovodno omrežje, zato baloni ustekleničene vode niso potrebni.

Vzdrževanje je preprosto in cenovno ugodno. Vodne fontane ali pitniki AQUA BAR so odlična rešitev za pisarne, poslovne in proizvodne prostore, javne ustanove, šole, vrtce, skratka povsod tam, kjer potrebujemo čisto pitno vodo za veliko ljudi.


Več informacij lahko poiščite na spletni strani

www.mesec.si ali pokličite podjetje Mesec d.o.o.,


tel.  059 0770 90 begin_of_the_skype_highlighting            059 0770 90      end_of_the_skype_highlighting ali gsm 041 403 432 begin_of_the_skype_highlighting            041 403 432      end_of_the_skype_highlighting in naročite brezplačen prospekt ali predstavitev izdelkov.

AQUA sistemi – specialisti za vodo

erevija varčujem z energijo mesec d.o.o. aqua kristal voda čistilni sistem vodni filter aqua bar

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI

SORODNE VSEBINE