Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex

Oglasno sporočilo

Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex je idealna rešitev za čiščenje vode celotne hiše. Montira se na glavni vod vode (običajno takoj za števcem vode v vodovodnem jašku).

V dvojnem vodnem filtru sta zaporedno nameščena filtrirna vložka, ki zagotavljata učinkovito zaščito pred onesnaževalci vode (klor, organska onesnaženja, hormoni, kloroform, trihalometani, PCB, pesticidi, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, krom itd.).

Dvojni vodni filter za hišo Big Blue Duplex

Prednost tega zmogljivega centralnega sistema za filtriranje vode je, da zagotavlja čisto vodo za pitje, pripravo hrane, umivanje, tuširanje, kopanje, hkrati pa poskrbijo za zaščito vseh na vodo priključenih gospodinjskih naprav.

V prvem ohišju filtra je nameščen mehanski filtrirni vložek PP (Melt Blown) 30/10/5 mcr, BB 9 ¾” s trostopenjsko filtracijo iz 30 mcr na 10 mcr in na 5 mcr. Zagotavlja učinkovito zaščito pred v vodi netopnimi delci kot so rja, pesek, mivka, mulj, blato in fini delci. Odpravlja motnost vode in zaščiti naslednji filtrirni vložek.

V drugem ohišju filtra je nameščen filtrirni vložek aktivno oglje GAC + KDF® 55, BB 9 ¾”, ki iz vode odstrani klor, organska onesnaženja, hormone, kloroform, trihalometane, PCB, pesticide, azbest in težke kovine (svinec, živo srebro, krom itd.). Poleg aktivnega oglja vsebuje še poseben patentiran filtrirni medij KDF® 55, ki poleg izredne čistilne sposobnosti za 15 x podaljša življenjsko dobo aktivnega oglja in zavira rast mikroorganizmov.

 

Opcija

Za filtrom za vodo se lahko vgradi še magnetni nevtralizator vodnega kamna, ki za 70% zmanjša nabiranje vodnega kamna, brez uporabe kemičnih sredstev. Za popolno odstranitev vodnega kamna je na voljo ionska mehčalna naprava.

Več o dvojnem vodnem filtru za hišo Big Blue Duplex si lahko preberete na spletni strani

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI