Za zeleno ali modro energijo boste plačali od šest do 12 odstotkov več

Da uporabnik res dobi energijo iz obnovljivih virov, ki je v skladu z evropskimi okoljevarstvenimi standardi, skrbita Agencija RS za energijo in nemški TÜVUporabniki elektrike iz obnovljivih virov imajo zneske na položnicah nekoliko večje. Nakup modre energije pomeni največ šestodstotno zvišanje končne cene za elektriko in omrežnino, zelene pa do 12-odstotno zvišanje.Zelena energija je blagovna znamka Elektra Ljubljana , pod katero trži električno energijo, proizvedeno v desetih malih hidroelektrarnah ter prav toliko sončnih elektrarnah, ki jih ima v lasti. Zelena energija je namenjena gospodinjskim odjemalcem.

Da uporabnik res dobi energijo iz obnovljivih virov, ki je v skladu z evropskimi okoljevarstvenimi standardi, skrbita Agencija RS za energijo in nemški TÜV

 

Uporabniki elektrike iz obnovljivih virov imajo zneske na položnicah nekoliko večje. Nakup modre energije pomeni največ šestodstotno zvišanje končne cene za elektriko in omrežnino, zelene pa do 12-odstotno zvišanje.

 

Zelena energija je blagovna znamka Elektra Ljubljana , pod katero trži električno energijo, proizvedeno v desetih malih hidroelektrarnah ter prav toliko sončnih elektrarnah, ki jih ima v lasti. Zelena energija je namenjena gospodinjskim odjemalcem…..


Celoten članek: http://www.finance.si/277037/Za-zeleno-ali-modro-energijo-boste-pla%E8ali-od-%B9est-do-12-odstotkov-ve%E8

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI