Cenejša elektrika za podjetja z oddajo strehe v najem

Cenejša elektrika za podjetja je možna s poslovnim modelom podjetja Sonce energija z oddajo strehe v najem za postavitev sončne elektrarne.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo cenejšo elektriko, predvsem pa stabilne cene elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da imajo primerno in dovolj veliko streho, s površino vsaj 300 kvadratnih metrov.

 

cenejsa elektrika oddaja strehe v najem

Streha v najem za sončno elektrarno – športna dvorana Radeče. Na njej je sončna elektrarna z močjo 200 kW.

baner soncne elektrarne

Cenejša elektrika – danes skoraj pogoj za uspešno poslovanje

Za vse drugo poskrbijo v SONCE energija: pregledajo ključne podatke za lokacijo (porabo in trenutno ceno elektrike), pripravijo celovito rešitev, ki je usklajena s potrebami in željami podjetja, izpeljejo celoten postopek postavitve sončne elektrarne s priključitvijo v omrežje, nato pa v imenu podjetja upravljajo proizvedeno in porabljeno električno energijo s ciljem, da v kar največji meri optimizirajo stroške podjetja. Velika prednost industrijskih hal je v tem, da imajo večje energetske in strešne zmogljivosti, kar omogoča postavitev večje elektrarne in s tem manjšega stroška na kW inštalirane naprave.

 

cenejsa elektrika soncna elektrarna

Podjetje SONCE energija je na strehah kmetijskih poslopij v Jagnjenici postavilo sončno elektrarno s skupno močjo 173 kW.

Posledično so zanimive tudi za investitorje, ki najamejo strešne površine za izgradnjo sončne elektrarne, elektriko pa po znižani ceni prodajajo lastniku nepremičnine. 


Cenejša elektrika za podjetja je z oddajo strehe v najem na dosegu roke. Za vsa morebitna dodatna vprašanja napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI