Kdo bi mi lahko naredil elaborat gradbene fizike?

Miha: Ker prenavljam del hiše (narejen je do podaljšane 3. gradbene faze), me zanima, kdo bi mi lahko naredil elaborat gradbene fizike in če se da, naslove od teh projektantov.Odgovor:Ker gre verjetno za vprašanje izračuna toplotnih izgub in nato toplotne izolacije, vam lahko pomaga arhitekt ali projektant strojnih instalacij. Ker ne vem s katerega konca Slovenije ste, vam težje predlagam bližnjega izdelovalca projekta, saj je za takšno presojo ogled objekta nujen. Pomagate si lahko s svetovalno energetsko pisarno, če jo imate v bližini ali s telefonskim imenikom, v katerem se, poleg …

Miha: Ker prenavljam del hiše (narejen je do podaljšane 3. gradbene faze), me zanima, kdo bi mi lahko naredil elaborat gradbene fizike in če se da, naslove od teh projektantov.

Odgovor:

Ker gre verjetno za vprašanje izračuna toplotnih izgub in nato toplotne izolacije, vam lahko pomaga arhitekt ali projektant strojnih instalacij. Ker ne vem s katerega konca Slovenije ste, vam težje predlagam bližnjega izdelovalca projekta, saj je za takšno presojo ogled objekta nujen. Pomagate si lahko s svetovalno energetsko pisarno, če jo imate v bližini ali s telefonskim imenikom, v katerem se, poleg naštetih profilov, nahajajo tudi izvajalci toplotnih izolacij, ki bi lahko tudi izdelali zahtevani elaborat.

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI