Ytong hiša – primeri varčne tipske hiše, katalog

Oglasno sporočilo

Ytong hiše – izšel je prenovljen katalog Ytong tipskih nizkoenergijskih hiš raznih oblik z zanimivimi koncepti tlorisnih površin.

Ytong hiša z odlično notranjo zasnovo prostorov in zapeljivim zunanjim izgledom

Tipske Ytong hiše vam omogočajo izbiro klasičnih oblik, tudi hiše sodobnih linij in razgibanih detajlov. V posodobljenem katalogu Ytong hiš najdete nizkoenergijske hiše raznih oblik z zanimivimi koncepti tlorisnih površin. Od manjših pritličnih hiš z neto tlorisno površino 90 m², do večjih dvoetažnih hiš s kletjo in mansardo v skupni izmeri 260 m². Sodobne varčne hiše pravokotnih oblik z ravno streho so primerne za vse moderne družine z aktivnim življenjskim slogom, klasike z dvokapnico pa s premišljenimi detajli združujejo tradicionalnost in modernost v enem.  

 

Ytong hiša zraste hitreje

Gradnja Ytong hiša poteka hitreje, saj porobeton, kot osnovni gradbeni element, omogoča hitro, suho in čisto gradnjo manjših in večjih objektov. Porobeton, ki je na voljo v raličnih debelinah, je primeren tako za gradnjo zunanjih zidov, protipotresnih vezi, kot notranjih nosilnih in nenosilnih zidov. Gradbeni sistem omogoča tudi izgradnjo predelne stene, izdelavo preklad za premostitev odprtin, stropove in ostale strešne konstrukcije. Porobeton je vsestransko uporaben tudi pri prenovah.

 

Spoznajte nekatere tipske hiše Ytong:


Ytong hiša Špela, nizkoenergijska hiša 112 m2, poraba energije že od 20 kWh/m²

Enodružinska hiša Špela  pravokotne oblike je enostavno očarljiva in primerna tako za urbane predele kot slovensko podeželje. Z neto bivalno površino 112 m2 in razgibano razporeditvijo ponuja prijetne spodnje bivalne prostore in razkošne sobe v mansardi. Z veliko svetlimi odprtinami nudi veliko dnevne svetlobe, dodatno pa jo poživijo frčadna okna. Ytong hiša Špela je nizkoenergijska hiša s porabo od 20 do 40 kWh/m² oz. do 4 l kurilnega olja/m² bivalne površine na leto.

 Ytong hisa spela


Ytong hiša Taja – nizkoenergijska hiša velikosti 144 m², poraba energije že od 20 kWh/m²

Hiša Taja ima vse značilnosti univerzalne hiše, ki je primerna za vse vrste slovenskih okolij. Dvokapnica ima v priličju dnevne prostore s kuhinjo in jedilnico predvidene v eni liniji, v zgornjih prostorih pa s tremi prostornimi sobami, garderobo in kopalnico hkrati nudi tudi veliko osebnega prostora za vsakega stanovalca. Hiša Taja je nizkoenergijska hiša s porabo do 40 kWh/m².

 

Ytong hisa taja


Ytong hiša MEŽA – nizkoenergijska hiša, 154 m², poraba energije do 50 kWh/m²

Varčna Ytong hiša Meža je nizkoenergijska hiša, ki za ogrevanje porabi od 20 do 40 kWh/m², kar pomeni med 3 in 4 l kurilnega olja/m² bivalne površine na leto. Pravokotne oblike s skupno bivalno površino 154 m2 in svojo domiselno tlorisno razporeditvijo ponuja prijetne bivalne prostore – spodaj za druženje in zgoraj za počitek. Osrednja galerija z izhodom na balkon v obliki kubusa je idealen prostor za oddih in počitek.  

 

katalog hiš ytong Meza


baner gradnja hise


Mala hisa MetkaManjše hiše, cena gradnje in stroški bivanja

Male hiše – zaninimive rešitve za investitorje, ki ne potrebujejo velikih družinskih hiš. Hiše do 100 m2, za čim nižje stroške bivanja – z vidika stroškov in vzdrževanja, optimalno rešitev.


Katalog tipskih Ytong hiš lahko naročite na spletni strani www.ytonghisa.si preko obrazca in ga prejmete na svoj e-mail naslov skupaj s cenikom hiš.


Z vami od začetka do konca gradnje

Imate svoj projekt za gradnjo hiše? Če vas zanima Ytong hiša z Ytong gradbenim sistemom, vam lahko v podjetju Xella Porobeton d.o.o. pripravijo popis materiala in ponudbo, z izkušeno ekipo strokovnjakov pa poskrbijo tudi za vsa tehnična vprašanja!


Vsa morebitna dodatna vprašanja napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI