Hidroizolacija terase, balkona, ravne streh …

Hidroizolacijski premazi za terase, balkone, ravne strehe so namenjeni za zaščito pred vdorom vlage v hišo in kot prevleka pred polaganjem keramike

Nov trend v gradbeništvu je trajnostna gradnja, ki prinaša veliko koristi za okolje in za uporabnike stavb. Bivanje v takih objektih je udobnejše, predvsem pa bolj zdravo. Z vidika okoljevarstva je vedno bolj pomembno kakšne gradbene materiale uporabljamo.

 hidroizolacija terase

 

Če želimo, da nas stavba dobro ščiti pred vodo in vlago v hiši, moramo poskrbeti za to, da bo dobro izolirana. Vlaga, ki prodre v notranjost stavbe povzroča gnitje in razvoj plesni, ki je zdravju zelo škodljiva, poleg tega materiali hitreje propadajo, zaradi česar se poslabša tudi izgled stavbe in pada njena vrednost. Ena izmed zahtevnejših faz pri gradnji hiše ali sanacijah objektov (npr. sanacija ravne strehe ali odprte terase) je pravilna izbira in izvedba hidroizolacije.

 

hidroizolacija terase balkona odprte strehe

 

Okolju prijazna hidroizolacija za terase, odprte strehe in balkone s proizvodi Diasen

Dobre hidroizolacijske materiale odlikuje visoka kvaliteta z dolgo življenjsko dobo, odpornost na vremenske vplive in enostavna uporaba. Na trgu ni veliko materialov z naštetimi karakteristikami, ki se razen tega uvrščajo še med okolju prijazne (brez kemikalij, topil, kislin).

Hidroizolacijski premazi blagovne znamke Diasen so 100 % naravni materiali, proizvedeni na vodni bazi, prijazni za okolje in ljudi, enostavni za delo, predvsem pa cenovno dostopni. Program zajema hidroizolacije za terase, balkone, ravne strehe (Acriflex Pro, Acriflex X-Pro), lahko pa ti pa služijo kot hidroizolacijska prevleka pred polaganjem keramike (Acryflex Mono, Ultarabit, Ultragum).

Fasadni sistemi

hidroizolacija terase balkona premaz Diasen

V tem segmentu se nahaja tudi specialni tri-komponenti premaz Watstop (A+B+C) na osnovi epoksi in cementa, ki zdrži do 9.5 Atm pozitivnega in negativnega pritiska vode.
V isto linijo proizvodov spadajo tudi talne barve – za kleti, garaže, delavnice, zunanje površine (igrišča, kolesarske steze itd).

V okviru programa Ekogradnja podjetja Koop lahko izbirate okolju in zdravju prijazne gradbene materiale na osnovi plute, zaščitne premaze in barve na vodni bazi, HPL fasadne plošče, tanke plošče iz naravnega kamna in tesnilno-lepilne materiale brez agresivnih kemikalij, kot so izocianati, kisline in topila. Na izbiro je pestra paleta gradbenih materialov za ekološko ozaveščene uporabnike. 


Imate dodatna vprašanja? Želite prospekt o tem izdelku? Izpolnite spodnji kontaktni obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Želite več informacij?

"*" indicates required fields


Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI