Varčno ogrevanje, prijazno do vaše denarnice

Električno ogrevanje je zdravo, cenovno ugodno in velja za varčno ogrevanje, primerno za vse vrste bivalnih prostorov.

Električno ogrevanje je zdravo, cenovno ugodno in velja za varčno ogrevanje, primerno za vse vrste bivalnih prostorov, zato lahko kljub napovedim, da se bodo cene energentov dvignile, mirno počakamo na zimske mesece. Razkrivamo, zakaj je priporočljivo izbrati ogrevanje na elektriko, bodisi električno talno gretje, IR panele ali celo kombinacijo obojega.

 

Varcno ogrevanje

Ugodno in varčno ogrevanje

Pri električnem ogrevanju MySun vedno velja nizka začetna naložba. Investicijski stroški so namreč neprimerljivo nižji od centralnih sistemov za ogrevanje, saj za električno talno gretje ni potrebna ne kotlovnica, ne peč. Hkrati montaža poteka brez velikih gradbenih del, prav tako ni stroškov vzdrževanja. To velja tako za električno talno gretje, kot tudi za IR panele.

Električno ogrevanje MySun je varčen sistem. Zaradi načina delovanja se namreč lahko ogrevamo pri nižjih temperaturah, hkrati pa s pomočjo termostatov dobimo popolni nadzor nad temperaturami v posameznih prostorih, kar se pozitivno kaže na mesečnem računu za ogrevanje.

 

Varcno ogrevanje elektricno talno gretje

Varčno ogrevanje z električnim talnim gretjem

baner elektricno ogrevanje

Preprosta montaža brez vzdrževanja

Montaža električnega talnega ogrevanja in IR-panelov je hitra, preprosta in poceni, saj ne zahteva velikih gradbenih del. Sistemi talnega gretja so primerni za vse vrste prostorov in se lahko uporabijo pod večino končnih talnih oblog. Tudi IR paneli so znani po lahki vgradnji brez gradbenih del. Lahko jih namestimo na stene ali strop, zato je poseg v prostor minimalen.

Električno ogrevanje MySun ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Oba sistema sta neslišna, hitro odzivna in ju je možno upravljati tudi prek mobilnih naprav. Poleg tega imata dolgo življenjsko dobo in garancijo do 20 let.

 

varcno ogrevanje IR paneli

Zdravo ogrevanje

Temperaturni profil talnega gretja MySun je skoraj idealen – prijetna toplina pri nogah, primerno hladen zrak v višini glave in majhna hitrost zraka, ki ne dviguje prahu, kar je še posebej dobrodošlo pri osebah z alergijami in astmo. Tudi IR paneli ne dvigujejo prahu, saj ne ogrevajo neposredno zraka, tako kot tradicionalni ogrevalni sistemi, temveč grejejo tla, stene in predmete okoli sebe.

 

Ugodno, a tudi estetsko

Medtem ko je električno talno gretje povsem neopazno in primerno za pod vse vrste talnih oblog, se IR paneli lepo zlijejo s prostorom. S kolekcijo grelnih panelov MySun Art pa lahko v svoj dom vnesemo tudi umetniški pridih. IR paneli tako postanejo funkcionalni skozi vse leto.


 Vsa morebitna dodatna vprašanja o električnem varčnem ogrevanju napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.

Želite več informacij?

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI