Ko eleganca sreča učinkovitost

Philips je izdelal oblikovno čudovit LED svetlobni vir za aplikacije, kjer je izgled posebnega pomena.

Philips je izdelal oblikovno čudovit LED svetlobni vir za aplikacije, kjer je izgled posebnega pomena, kot so hoteli, restavracije in trgovine.

 

philips_1

Master LEDbulb Designer je nova generacija retrofit žarnic, ki uporabniku ponuja možnost izbire med konveksno ali konkavno obliko optike in pri tem omogoča svobodo pri ustvarjanju vzdušja. Ta inovativna oblika ponuja izvrstno svetlobno kvaliteto z možnostjo zatemnitve.
Sijalka je nadomestek za 40W žarnice, na voljo je v topli beli barvi (2700K) in z navojem E27. Omogoča do 80% prihranka električne energije in ima življenjsko dobo do 25.000 ur.

 

philips_2 philips_3

philips_4

V svoji liniji LED retrofit je Philips razvil tudi žarnico Master LEDcandel – čudovita oblika za lestence in dekorativne elemente.

Master LEDcandel 4W je nadomestek za 25W žarnice in je na voljo v topli beli barvi (2700K) z navojem E14. Izbirate lahko med bistrim in matiranim steklom. Zagotavljajo do 80% prihranka električne energije z življenjsko dobo do 20.000 ur.

Philips nudi tudi celotno linijo svetilk za domačo uporabo. V zasnovanju je upoštevan tako moderen izgled kot najboljša energetska učinkovitost. Za vrsto produktov iz linije Ledino, Arcitone in SmartSpot smo prejeli Red Dot Design 2012 nagrado za dizajn.

Arcitone je serija edinstvenih in sodobnih svetil, izdelanih z uporabo najsodobnejše tehnologije in najvišjih standardov oblikovanja. Navdihnjena je z drznimi minimalističnimi linijami arhitekturne estetike in razvita na osnovi najnovejših inovacij na področju razsvetljave, kot je elegantni LED-disk proti bleščanju. Zagotavljajo do 80% prihranka električne energije, imajo izredno dolgo življenjsko dobo in so izdelana iz materialov visoke kvalitete.

philips_5

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI