Daikin monoblok toplotna črpalka Altherma 3 M

Oglasno sporočilo

Daikin je s predstavitvijo svoje prve monoblok toplotne črpalke tretje generacije, naredil velik korak naprej na področju inovacij.

Kompaktne dimenzije in oblikovne izboljšave Daikin Altherma 3 M so presenetljive. Ta monoblok toplotna črpalka uporablja hladilno sredstvo R-32, ki zagotavlja boljše zmogljivosti in energetsko učinkovitost, hkrati pa zmanjšuje izpuste CO2.

V skladu z inovativnimi rešitvami je mogoče toplotno črpalko Daikin Altherma 3 M upravljati na daljavo prek nedavno posodobljene aplikacije Daikin Residential Controller App s funkcijo glasovnega pomočnika, ki zagotavlja večje udobje uporabnika.

Daikin monoblok toplotna črpalka

Prelomna toplotna črpalka monoblok Daikin Altherma 3 M

Tako kupci kot monterji bodo cenili njeno kompaktno in izboljšano zasnovo, saj se toplotna črpalka Daikin Altherma 3 M lahko zlije z različnimi vrstami domov, pri prenovah hiš in velikih novogradnjah. Monoblok postavitev namreč zahteva le zunanjo enoto, ki se lahko popolnoma prilega pod okno. Ima namreč le en ventilator, medtem ko je njen predhodnik potreboval dva ventilatorja.

Poleg arhitekturne prilagoditve enoti pomagajo tudi nekatere oblikovne spremembe, da se zlije z vsakim okoljem: črna vodoravna sprednja rešetka in svetlo sivo ohišje toplotne črpalke, ki odraža namestitveni prostor. Monoblok izvedba je zelo enostavna za namestitev: vsebuje vse elemente hladilnega kroga v eni/zunanji enoti, kot tudi hidravlične elemente (obtočno črpalko, ipd.), potrebuje le ožičenje in vodno povezavo v sam objekt.


baner toplotne crpalke


Daljinsko upravljanje toplotne črpalke

Da bi bila uporaba še bolj tekoča, enostavna in učinkovita, je toplotna črpalka Daikin Altherma 3 M povezana tudi s posodobljeno različico aplikacije Daikin Residential Controller.  Z aplikacijo lahko uporabniki upravljajo svoje sisteme ogrevanja in hlajenja s pametnim telefonom doma ali na daljavo.

Aplikacija vključuje intuitivne funkcije, kot so program za razporejanje temperature in načina delovanja, prilagojena nadzorna funkcija za nadzor vseh enot za ogrevanje in/ali hlajenje ter funkcija za spremljanje za jasen pregled nad učinkovitostjo in porabo energije. Za nameček ima prenovljena različica aplikacije funkcijo glasovnega upravljanja z asistenti, kot je Amazon Alexa.

Prelomna toplotna črpalka Daikin Altherma 3 M

Daikin Altherma 3 M ponuja izboljšano zmogljivost in široko paleto izdelkov

  • Od modelov v razredih od 9 do 16 kW lahko enota odgovori na vse potrebe, tako pri prenovah kot v velikih novih stavbah.
  • Območje delovanja do -25 °C zunanje temperature z zagotovljeno zmogljivostjo ogrevanja do -20 °C
  • Temperatura izhodne vode 60 °C pri zunanji temperaturi -7 °C
  • Daikin Altherma 3 M dosega najboljše energijske oznake, do A+++ (ogrevanje prostorov 35 °C).

 

V novi, tehnološko napredni, varčni in zanesljivi toplotni črpalki, je Daikin združil svoje bogato znanje na področju energetike in skupaj s svojim partnerjem za slovensko tržišče, podjetjem Seltron, ki se ponaša z več kot 30 letnimi izkušnjami na področju varčnega ogrevanja in klimatizacije, slovenskim strankam ponudil, poleg odličnega izdelka, tudi vrhunske poprodajne aktivnosti ter servis preko svoje lastne servisne mreže.

Za vsa dodatna vprašanja ali za brezplačno svetovanje, so vam na razpolago na podjetju Seltron d.o.o., Tržaška c. 85a, Maribor, na telefonski številki 02/671-96-00, lahko pa jim pišete v spodnji kontaktni obrazec in v kratkem vam bodo odgovorili.

Seltron d.o.o.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI