Ko narava počasi prehaja v jesensko obarvanost in prvi hladen vetrič poboža našo kožo, začutimo, kako dragocen je zanesljiv in učinkovit ogrevalni sistem v našem domu. Presegamo že znane poti klasičnega ogrevanja, saj nas vlečejo inovacije, ki nas vodijo v prihodnost, polno udobja in trajnosti. Nova generacija toplotnih črpalk Samsung EHS Mono HT Quiet prinaša več kot le ogrevanje. Očara nas s svojo učinkovitostjo, nežno tišino in pametnimi funkcijami, ki nas vabijo k zelenemu in energetsko varčnemu jutri.

 

tiiha toplotna crpalka Samsung EHS Mono HT Quiet

Še tišje delovanje, boljša učinkovitost - toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet

Tiha inovacija za hitro povrnitev stroškov: Samsung EHS Mono HT Quiet

Toplotne črpalke Samsung delujejo z nizkimi stopnjami hrupa do 35 dB(A) in ponujajo do 70 % prihranka pri ogrevanju v primerjavi z drugimi tradicionalnimi sistemi. To ni zgolj tehnologija – to je objem udobja in varčevanja.

 

Pametne funkcije za popoln nadzor

Z opcijskim kompletom Wi-Fi lahko preprosto upravljate nastavitve ogrevanja prek pametnega telefona. Preverite porabo energije in prilagodite nastavitve glede na vaše potrebe. Tako boste vedno poskrbeli za prijetno temperaturo v svojem domu, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

 

tiiha toplotna crpalka Samsung notranja

Pametna hiša: Svet udobja in inovacij

Današnja tehnologija nam omogoča, da doma ustvarimo pravi svet udobja in inovacij. In tu se pojavi vloga Samsunga in njegove revolucionarne aplikacije SmartThings. Pametna hiša ni več le stvar prihodnosti – že danes lahko vse naprave v vašem domu povežete in upravljate prek ene same aplikacije.

Aplikacija SmartThings je prva in edina na svetu, ki omogoča povezavo vseh gospodinjskih aparatov Samsung ter tudi drugih znamk v eno samo aplikacijo. Ne glede na to, ali gre za ogrevanje, hlajenje, osvetlitev ali varnostne naprave, lahko vse nadzirate prek enega vmesnika. S tem je pametna hiša postala resničnost, ki nam omogoča popoln nadzor nad vsemi vidiki našega doma, kar prinaša udobje, varnost in energetsko učinkovitost na povsem novo raven.


Združimo inovacije in trajnost. Skupaj gradimo pametno hišo jutrišnjega dne.


Energijska učinkovitost z visokim donosom

Samsung EHS Mono HT Quiet deluje s sezonskim koeficientom učinkovitosti (SCOP) A+++, kar dokazuje, da deluje z izjemno visoko stopnjo učinkovitosti.

baner toplotne crpalke

Temno siv design, vrhunski slog

EHS Mono HT Quiet ne izstopa le zaradi svoje funkcionalnosti, temveč tudi zaradi estetike. Njen temno siv dizajn predstavlja vrhunski slog, ki se harmonično vplete v zunanji videz vsake zgradbe. Zunanja enota je opremljena z novim horizontalnim črnim rešetkastim vzorcem, ki skriva notranje mehanizme in hkrati zagotavlja prefinjen videz.

 

tiiha toplotna crpalka Samsung crna

 

Priznanja za inovacijo in kakovost

Samsung se lahko pohvali tudi s priznanji za inovacijo in kakovost, ki jih je prejel za EHS Mono HT Quiet. Na sejmu ISH 2023 je ta toplotna črpalka prejela prestižno nagrado ‘Design Plus powered by ISH 2023 Award’ v kategoriji ogrevanje in klimatizacija. To priznanje potrjuje inovativno moč izdelka ter dokazuje, da je mogoče združiti udobje, tehnologijo in oblikovanje v enem izdelku.

 

Gradimo pametno hišo jutrišnjega dne

Nova generacija toplotnih črpalk ni le korak naprej v ogrevalni tehnologiji, temveč je tudi most med udobjem, trajnostjo in inovacijami. S pametnimi funkcijami, visoko energetsko učinkovitostjo ter možnostjo popolnega nadzora nad ogrevanjem ustvarja udoben in odgovoren dom.


Prijazno okolju, prijazno denarnici: podjetje Klima Center Tratnjek

Ob koncu je pomembno izpostaviti vlogo družinskega podjetja Klima Center Tratnjek, ki se ponaša s 30-letno tradicijo na področju ogrevanja in hlajenja. Kot ugleden distributer ter uvoznik za klimatske naprave in toplotne črpalke Samsung, predstavlja gonilo prihodnosti udobja in trajnosti v vsakem domu. Zlasti izstopa njihova ponudba nove generacije toplotnih črpalk Samsung EHS Mono HT Quiet, ki prihaja s 5-letno garancijo.


 

Za več informacij ponudbi na področju ogrevanja, hlajenja, klimatskih naprav in toplotnih črpalk Samsung obiščite spletno stran www.tratnjek.si. Za dodatne informacije izpolnite spodnji kontaktni obrazec.


Tratnjek d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 


Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.