Energetsko varčna in tiha toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet

Oglasno sporočilo

Samsung EHS Mono HT Quiet deluje s sezonskim koeficientom učinkovitosti A+++, kar dokazuje, da deluje z izjemno visoko stopnjo učinkovitosti.

Ko narava počasi prehaja v jesensko obarvanost in prvi hladen vetrič poboža našo kožo, začutimo, kako dragocen je zanesljiv in učinkovit ogrevalni sistem v našem domu. Presegamo že znane poti klasičnega ogrevanja, saj nas vlečejo inovacije, ki nas vodijo v prihodnost, polno udobja in trajnosti. Nova generacija toplotnih črpalk Samsung EHS Mono HT Quiet prinaša več kot le ogrevanje. Očara nas s svojo učinkovitostjo, nežno tišino in pametnimi funkcijami, ki nas vabijo k zelenemu in energetsko varčnemu jutri.

 

tiiha toplotna crpalka Samsung EHS Mono HT Quiet

Še tišje delovanje, boljša učinkovitost – toplotna črpalka Samsung EHS Mono HT Quiet

Tiha inovacija za hitro povrnitev stroškov: Samsung EHS Mono HT Quiet

Toplotne črpalke Samsung delujejo z nizkimi stopnjami hrupa do 35 dB(A) in ponujajo do 70 % prihranka pri ogrevanju v primerjavi z drugimi tradicionalnimi sistemi. To ni zgolj tehnologija – to je objem udobja in varčevanja.

 

Pametne funkcije za popoln nadzor

Z opcijskim kompletom Wi-Fi lahko preprosto upravljate nastavitve ogrevanja prek pametnega telefona. Preverite porabo energije in prilagodite nastavitve glede na vaše potrebe. Tako boste vedno poskrbeli za prijetno temperaturo v svojem domu, ne glede na to, ali ste doma ali na poti.

 

tiiha toplotna crpalka Samsung notranja

Pametna hiša: Svet udobja in inovacij

Današnja tehnologija nam omogoča, da doma ustvarimo pravi svet udobja in inovacij. In tu se pojavi vloga Samsunga in njegove revolucionarne aplikacije SmartThings. Pametna hiša ni več le stvar prihodnosti – že danes lahko vse naprave v vašem domu povežete in upravljate prek ene same aplikacije.

Aplikacija SmartThings je prva in edina na svetu, ki omogoča povezavo vseh gospodinjskih aparatov Samsung ter tudi drugih znamk v eno samo aplikacijo. Ne glede na to, ali gre za ogrevanje, hlajenje, osvetlitev ali varnostne naprave, lahko vse nadzirate prek enega vmesnika. S tem je pametna hiša postala resničnost, ki nam omogoča popoln nadzor nad vsemi vidiki našega doma, kar prinaša udobje, varnost in energetsko učinkovitost na povsem novo raven.


Združimo inovacije in trajnost. Skupaj gradimo pametno hišo jutrišnjega dne.


Energijska učinkovitost z visokim donosom

Samsung EHS Mono HT Quiet deluje s sezonskim koeficientom učinkovitosti (SCOP) A+++, kar dokazuje, da deluje z izjemno visoko stopnjo učinkovitosti.

baner toplotne crpalke

Temno siv design, vrhunski slog

EHS Mono HT Quiet ne izstopa le zaradi svoje funkcionalnosti, temveč tudi zaradi estetike. Njen temno siv dizajn predstavlja vrhunski slog, ki se harmonično vplete v zunanji videz vsake zgradbe. Zunanja enota je opremljena z novim horizontalnim črnim rešetkastim vzorcem, ki skriva notranje mehanizme in hkrati zagotavlja prefinjen videz.

 

tiiha toplotna crpalka Samsung crna

 

Priznanja za inovacijo in kakovost

Samsung se lahko pohvali tudi s priznanji za inovacijo in kakovost, ki jih je prejel za EHS Mono HT Quiet. Na sejmu ISH 2023 je ta toplotna črpalka prejela prestižno nagrado ‘Design Plus powered by ISH 2023 Award’ v kategoriji ogrevanje in klimatizacija. To priznanje potrjuje inovativno moč izdelka ter dokazuje, da je mogoče združiti udobje, tehnologijo in oblikovanje v enem izdelku.

 

Gradimo pametno hišo jutrišnjega dne

Nova generacija toplotnih črpalk ni le korak naprej v ogrevalni tehnologiji, temveč je tudi most med udobjem, trajnostjo in inovacijami. S pametnimi funkcijami, visoko energetsko učinkovitostjo ter možnostjo popolnega nadzora nad ogrevanjem ustvarja udoben in odgovoren dom.


Prijazno okolju, prijazno denarnici: podjetje Klima Center Tratnjek

Ob koncu je pomembno izpostaviti vlogo družinskega podjetja Klima Center Tratnjek, ki se ponaša s 30-letno tradicijo na področju ogrevanja in hlajenja. Kot ugleden distributer ter uvoznik za klimatske naprave in toplotne črpalke Samsung, predstavlja gonilo prihodnosti udobja in trajnosti v vsakem domu. Zlasti izstopa njihova ponudba nove generacije toplotnih črpalk Samsung EHS Mono HT Quiet, ki prihaja s 5-letno garancijo.


 

Za več informacij ponudbi na področju ogrevanja, hlajenja, klimatskih naprav in toplotnih črpalk Samsung obiščite spletno stran www.tratnjek.si. Za dodatne informacije izpolnite spodnji kontaktni obrazec.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI