Zakaj kupiti toplotno črpalko DAIKIN pri monterju?

Daikin ima zelo dobro razvejano servisno mrežo ter hitro dobavljive rezervne dele, če pride do motenj pri delovanju toplotne črpalke.

V Evropi je Daikin že 20 let vodilna blagovna znamka toplotnih črpalk. Najbolj prodajana toplotna črpalka v Evropi, model Daikin Altherma, je na trgu že skoraj 20 let. Daikin je sinonim za kakovost, učinkovitost in dolgo življenjsko dobo, v zadnjem času pa je znan tudi po eni izmed najtišjih naprav na trgu. Kot kažejo izkušnje, so toplotne črpalke Daikin poleg dolge življenjske dobe tudi izjemno učinkovite, saj nas na terenu pri servisu toplotnih črpalk v zgradbah »dvojčkih« sosedje z drugimi blagovnimi znamkami pogosto prosijo, če lahko nastavimo še njihovo toplotno črpalko, ker le ta porabi več električne energije.

 

e2e toplotna crpalka daikin

 

Daikin ima zelo dobro razvejano servisno mrežo ter hitro dobavljive rezervne dele. Oboje je zelo pomembno, če pride do motenj pri delovanju ali celo do okvare. Daikin že več let ponuja toplotne črpalke s slovenskim jezikom, večina ima vgrajen tudi vmesnik wifi za upravljanje z mobilnim telefonom.

 

baner toplotne crpalke

 

Najnižji stroški ogrevanja ter skrb za okolje

Tudi pri skrbi za okolje je Daikin med vodilnimi v svoji branži. Je edino podjetje na svetu, ki proizvaja toplotne črpalke, lastne kompresorje in tudi f-pline, ki jih potrebujemo za obratovanje kompresorjev. Ta kombinacija in skrb za okolje so razlog, da se Daikin nenehno uspešno razvija in išče nove možnosti pri uporabi različnih plinov. Rezultat je izjemna učinkovitost toplotnih črpalk ob uporabi okolju najbolj prijaznih plinov.

 

e2e toplotna crpalka daikin zunanja enota

 

Nakup toplotne črpalke DAIKIN subvencionira Eko sklad

Ko se odločamo za način ogrevanja, se zagotovo sprašujemo tudi o višini investicije. To lahko znižamo s subvencijo Eko sklada, ki za toplotne črpalke znaša od 1000 do 5000 EUR, dodatno se lahko ta znesek ob več ukrepih (vgradnja prezračevanja, novih oken in izolacije) zviša tudi na 50 %.

Kombinacija udobja, sorazmerno nizka investicija in najcenejši vir ogrevanja so razlogi, ki dajejo toplotnim črpalkam prednost pred ostalimi ogrevalnimi napravami.

 

Dodatna varnost z nakupom preko DAIKIN servisno prodajne mreže

Če želite najvišjo stopnjo varnosti, potem se ob nakupu toplotne črpalke obrnite na monterja, ki sodeluje z uvoznikom . Tako boste deležni možnosti podaljšanja garancije na 3 do 7 let, ob okvari pa se bo vaše montersko podjetje lahko obrnilo na strokovnjake.

Želite več informacij?

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI