Mozaik aktualnih novosti, pomlad 2011

Predstavljamo aktualne pomladne novosti in zanimivosti, ki smo jih pri ponudnikih za sodobno gradnjo stanovanjskih objektov in ogrevalne tehnike zasledili na sejmu DOM v Ljubljani.

1.EXIMMA
EXIMMA d.o.o.
Uživajte v ambientu kamina z minimalno porabo energije. Električni kamini uporabijo za efekt ognja do 90 % manj energije kot plinski – brez izpustov.
2.BIO_PLANET
BIO PLANET d.o.o.
Družba za alternativno energijo d.o.o., Vakumski sončni kolektorji.
3.APLAST
APLAST d.o.o. – EKO GEA
Nekaj izdelkov iz naše proizvodnje: čistilne naprave, posode za smeti, rezervoarji za vodo, kanalizacijski jaški, elektro jaški, žarne niše. Novost na slovenskem tržišču so biološke anaerobne čistilne naprave H2E za vsak dom in večje objekte.
4.ESO_INzENIRING

ESO INŽENIRING d.o.o
Zastopniki za vrhunske kotle GUNTAMATIC v Sloveniji, ki so upravičeni subvencij Eko sklada, nudimo pomoč pri pridobitvi subvencij.
   
5.EKOAKTIV
EKOAKTIV d.o.o.
Ogrevanje nizkoenergijskih in pasivnih hiš, ter prezračevanje z rekuper

7.RIHTER
RIHTER montažne gradnje d.o.o.
Nizkoenergijske in pasivne montažne hiše po individualnih načrtih s klasično oziroma leseno fasado, ostrešja, adaptacije, dogradnje in nadgradnje že obstoječih objektov.
8.SMREKA
SMREKA d.o.o.
Novost pri Smreki je predstavitev masivne lesene stene, ki daje izjemne prednosti; bivanje v popolnoma masivni hiši, izpolnjevanje vseh ekoloških zahtev, možnost umeščanja objekta v vsako okolje (na podeželje z leseno ali tanko slojno fasado ali v mesto s tanko slojno fasado).
9.GRIFFNER
GRIFFNERHAUS AG
Hiše Griffner, hiše iz lesa in stekla. Več svetlobe, zraka in svobode. Z inovativnimi materiali in arhitekturnimi rešitvami.
11.PIPELIFE
PIPELIFE SLOVENIJA d.o.o.
Razvod talnega radiatorskega ogrevanja, sanitarna in pitna voda.
10.HORIZONT_DOM
Horizont dom d.o.o.
Kamini TULIKIVI s svojo toplotno akumulacijsko sposobnostjo izžarevajo zdravo in naravno toploto.
jelovica

Jelovica lesna industrija d.d.

Celovita energetska prenova hiše.

varcujem_z_energijo
Revija VARČUJEM Z ENERGIJO, kot običajno brezplačno dostopna na sejmu DOM v Ljubljani. Revijo brezplačno najdete v najbližji tehnični trgovini ali Merkur Dom ali Merkur Mojster velecentrih po vsej Sloveniji ali nam pišite na e pošto: energetski.svetovalec@siol.net.

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI