Inovativni, funkcionalni, varčni in sodobni štedilniki na drva

Štedilnik na drva lahko ima v sodobni kuhinji značaj sodobnosti in pridih tradicije. Z uporabo obnovljivih virov sledi ekološkim trendom, inovativne tehnološke rešitve kuhališča pa pomenijo tradicionalno pripravo jedi na najsodobnejši način. Plošča za kuhanje je dobavljiva v dveh variantah - lahko jo naročite iz nerjavečega jekla ali kot steklokeramično ploščo.

 

Stedilniki na drva

Štedilnik na drva Lohberger

 

Štedilnik na drva s katerim lahko kuhamo in ogrevamo

Različne izvedbe štedilnikov na drva Lohberger omogočajo tako domače kuhinjske štedilnike, kot gostinske štedilnike. Na razpolago so tudi štedilniki, ki lahko poleg osnovne uporabe za kuhanje, v zimskem času delujejo kot centralna peč na drva. Štedilnik se lahko uproablja tudi za ogrevanje prostorov, ob kurjenju in opazovanju plamenov pa nas pogreje še sproščen in domač občutek. 

Patentirani inovativni JETFIRE sistem omogoča napredno tehnologijo prijazno za kuhanje in ogrevanje. Temperatura v štedilniku zaradi napredne tehnoligije doseže tudi do 1200° C. Doseganje tako visokih temperatur nad kuriščem, ki jih imenujejo kot  "turbo učinek", omogoča združevanje plamena v snop ter dovod svežega zraka.

Rezultat takšnega delovanja je skrajšan se čas kuhanja, saj je plošča segreta bistveno hitreje. Tudi izgorevanje in s tem učinkovitost sta neprimerno boljša, izpusti emisij pa so minimalni. 

Uporaba sodobnega štedilnika na drva je okolju prijazna, v primeru, da z njim tudi ogrevamo prostore, se lahko stroški ogrevanja bistveno zmanjšajo.

 

stedilniki na drva Lohberger

pasica aplikacija


Prednosti JETFIRE sistema:

• izjemna. do 84% učinkovitost izrabe goriva 
• v primeru ogrevanja - nizki stroški ogrevanja
• več udobja za uporabnika
• daljši čas gorenja
• precej višja temperatura kuhalne plošče
• skrajšan čas kuhanja
• okolju prijazen štedilnik na drva s čistim izgorevanjem in do 10 x manjšimi emisijami CO
štedilniki na drva Lohberger ustreza standardu BImSchV


Za štedilnike na drva je v večini primerov značilno, da se kisik za zgorevanje dovaja iz prostora kjer je štedilnik postavljen. V današnjih zatesnjenih prostorih je to neprimerno in zdravju škodljivo. Lohberger z modelom JETFIRE deluje drugače - štedilnik je v prostor povsem zatesnjen, kisik, potreben za gorenje, se ne dovaja iz prostora, ampak ima od zunaj speljan poseben dovod svežega zraka. 

 

Novost- štedilnik na drva v kombinaciji s peleti

Ena od zanimivih kombinacij je kombiniran štedilnik na drva in pelete, kar omogoča še posebej prijetno in udobno bivanje. Ob uporabi sobnega termostata bo štedilnik samodejno poskrbel za prijetno temperaturo v prostoru.  

 

stedilniki na drva Lohberger peleti


Štedilnik na drva Lohberger je inovativna rešitev za sodobni trajnostni življenjski slog.


Štedilniki na drva Lohberger spadajo med najbolj kvalitetne in tudi med oblikovno najlepše izdelke te vrste na trgu. To dokazujejo nagrade, kot je dvakratna nagrada Plus X Awards prejeta za sodoben dizajn izdelka, kot tudi posebno okoljsko priznanje Avstrije.


 Vsa morebitna dodatna vprašanja za štedilnike na drva Lohberger napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.


Agni d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.