Vzrok za slabo kakovost zraka v zaprtih prostorih je lahko širok spekter dejavnikov, vključno z onesnaženjem zraka iz zunanjosti, prisotnostjo strupenih snovi v gradbenih materialih, kemikalijami, ki jih uporabljamo v gospodinjstvu, in neustrezno vzdrževani prezračevalni sistemi. Na srečo pa klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY s svojimi inovativnimi lastnostmi skrbi za kakovost zraka in vedno svež zrak v prostoru, tako da nam močno olajša vzdrževanje in upravljanje z njo.

 Kakovost zraka

 

Je klimatska naprava lahko rešitev za boljšo kakovost zraka?

Klima naprava ponuja številne prednosti, ki lahko izboljšajo naše vsakodnevno življenje.

Boljše razmere za delo: S sposobnostjo urejanja temperature in vlažnosti zraka, klimatska naprava ustvarja optimalne pogoje za delo. To pripomore k povečani produktivnosti, udobju in zmanjšanju motečih dejavnikov v pisarni ali delovnem prostoru.

Boljše spanje: Klimatska naprava omogoča regulacijo temperature in ustvarja prijetno okolje za počitek. S pravilno nastavljeno temperaturo lahko bolje spimo, saj se izognemo preveliki vročini ali mrazu, kar vodi v bolj kakovosten spanec - zjutraj pa se zbudimo naspani in spočiti.

Zmanjša tveganje za dehidracijo: Nadzor vlažnosti zraka je pomemben vidik klimatske naprave. Z ustrezno vlažnostjo se izognemo pretirani izgubi tekočine skozi dihanje in znojenje, kar zmanjšuje tveganje za dehidracijo, še posebej v vročih poletnih mesecih.

baner klimatske naprave


Z vsemi temi prednostmi je klimatska naprava odlična rešitev za boljšo kakovost zraka, ki je eden ključnih dejavnikov pri ustvarjanju udobnega, produktivnega in zdravega bivalnega okolja.


Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY sama poskrbi za boljši zrak

Z inovativnimi pristopi Mitsubishi Electric svojim uporabnikom nenehno dokazuje kakovost svojih izdelkov. Novi model serije AY prinaša izboljšano zmogljivost predvsem na področju kakovosti zraka, ki je za notranje prostore ključnega pomena.

Kakovost zraka KLIMA MITSUBISHI

Klima naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY s svojimi naprednimi funkcijami pomaga izboljšati kakovost zraka v prostoru na več načinov.

  • Plasma Quad filter učinkovito očisti zrak bakterij, virusov, alergenov, prahu in plesni. Ta filter deluje kot ovira, ki nevtralizira škodljive delce in zagotavlja čistejši zrak v prostoru.
  • Funkcija samočiščenja preprečuje nastajanje plesni in neprijetnih vonjav ter omogoča dovod svežega zraka v prostor. Ko se klimatska naprava ugasne, se vklopi zračni tok, ki posuši notranje dele v napravi, in tako prepreči razvoj plesni, ki bi sicer imele ob prisotnosti vlage idealne pogoje za razvoj.
  • Premaz Dual-Barrier na toplotnem izmenjevalcu, ventilatorju in vodih preprečuje nabiranje prahu in maščobe znotraj naprave, kar zagotavlja nemoteno in učinkovito delovanje. S tem pa se tudi zmanjša možnost onesnaževanja zraka znotraj same klimatske naprave, kar prispeva k izboljšani kakovosti zraka v prostoru.


Številne prednosti kakovostne klimatske naprava

Klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY predstavlja vrhunsko rešitev za izboljšanje kakovosti zraka v zaprtih prostorih. S svojimi inovativnimi funkcijami, kot so napredni Plasma Quad filter za prečiščevanje zraka, način samočiščenja za preprečevanje plesni in neugodnih vonjav ter premaz Dual-Barrier za dolgo in učinkovito delovanje ta klimatska naprava ponuja številne prednosti. Uporabniki lahko uživajo v čistem, svežem zraku brez škodljivih delcev, zmanjšanju alergenov in bolj zdravem okolju za bivanje. Poleg tega je klimatska naprava Mitsubishi Electric MSZ-AY energetsko učinkovita, kar pripomore k zmanjšanju porabe energije in prihrankom pri stroških hlajenja ali ogrevanje prostorov.


REAM d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.