Daikin predstavlja najmanjši bojler za ogrevanje vode

Daikin predstavlja najmanjši bojler na svetu! Bojler za ogrevanje tople vode

Ste morali kdaj namestiti enoto, a zanjo ni bilo dovolj prostora? Če ste se s takšnim problemom že srečali, potem razumete, kakšen izziv je lahko iskanje mesta za enoto, kjer bi bilo dovolj prostora in kjer ta s svojim obratovanjem ne bo motila uporabnikov. Prav zato vam Daikin predstavlja novost, bojler za ogrevanje tople vode, s pomočjo katerega nimate več omejitev pri izbiranju namestitvenega prostora – enoto lahko preprosto montirate v kuhinji, kopalnici ali celo dnevni sobi.

 

daikin kondenzacijski kotel

Najmanjši bojler te vrste na svetu:

  • 400 x 256 x 590 mm
  • Nizka teža: Le 27 kg
  • Širok razpon moči: 2,9 kW od 35 kW
  • Okolju prijazna enota

Inovativnost, napredek in razvoj so temelji h katerim stremijo v enem največjih svetovnih proizvajalcev ogrevalnih in hladilnih sistemov, podjetju Daikin. Prvi na svetu predstavljajo novost, in sicer izjemno tiho enoto, katere zvočni nivo med obratovanjem dosega le 39 dB(A), kar ustreza hrupu knjižnice. Poleg tega gre za eno najmanjših enot te vrste na svetu, ki z merami 400 x 256 x 590 mm in težo 27 kg predstavlja ne samo futurističen pogled v svet tovrstnih izdelkov, temveč tudi neponovljiv razvoj sodobnih trendov na tem področju.

Z izjemno privlačnim dizajnom, lahko bojler namestite kjerkoli brez težav, četudi se z njo rokujete sami. Z intuitivnim LED zaslonom, možnostjo upravljanja preko aplikacije na pametnem telefonu ter povezljivostjo z oblakom predstavlja nov bojler popolno rešitev za vsak dom. Trendi namreč narekujejo vse bolj tehnološko dovršene izdelke, ki uporabnikom olajšajo upravljanje, tudi na daljavo, izven lastnega doma.


  • Tehnologija samodejnega prilagajanja zgorevanja: vgrajena elektroda Lambda Gx.
  • Napredno krmiljenje: Vremensko-odvisna nastavitvena točka in urniki.
  • Povezava s sprejemniki sončne energije: Možno solarno predgrevanje.
  • Enostavna montaža in servisiranje: odstranljivi paneli in komponente, dostopne s sprednje strani.

baner plinski kotli

Moderna, a preverjena tehnologija

Da je razvoj novega izdelka potekal v skladu s sodobnimi trendi, dokazujejo tudi možnost povezave bojlerja na sistem sprejemnikov sončne energije, z vremensko-odvisno nastavitveno točko in urniki ter celo z možnostjo krmiljenja enote preko spleta. S širokim modulacijskim spektrom 1:8 lahko enota prilagaja svojo moč skoraj povsem zvezno. S tem zagotavlja neprekinjeno obratovanje pri najvišji učinkovitosti. Z najnižjimi nivoji emisij in kar je najpomembnejše, z najvišjim nivojem udobja.

S triletno garancijo boste tako gotovo odkrili izdelek, ki bo vaš nivo bivanja in življenja dvignil na še višjo raven.

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI