Toplotne črpalke Mitsubishi Electric so vrhunske kakovosti, učinkovitosti in zanesljivosti. Imajo posebno tehnologijo Ecodan ali Zubadan, ki zagotavlja visoko zmogljivost delovanja tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Poleg tega so tihe, kompaktne in enostavne za uporabo - lahko nastavite želeno temperaturo v vaših prostorih, kar pripomore k boljšemu počutju.

 

toplotna črpalka Mitsubishi

Toplotna črpalka Ecodan Mitsubishi ELectric je vgrajena že v številnih stanovanjskih objektih po celotni Sloveniji. Njihova učinkovitost dokazuje, da je povpraševanje po toplotnih črpalkah iz dneva v dan večje, zato pokličite, da vam posredujemo kontakt našega pooblaščenega monterja v vašem kraju.


Ne spreglejte še drugih prednosti, ki jih prinaša Mitsubishi Electric toplotna črpalka:

  • Visoka energetska učinkovitost in varčnost. Toplotne črpalke Mitsubishi Electric porabijo manj električne energije kot proizvedejo toplotne energije. To pomeni, da lahko prihranite pri stroških ogrevanja in zmanjšate emisije ogljikovega dioksida. Prav tako imajo visok COP število, ki predstavlja razmerje med vloženo in pridobljeno energijo.
  • Napredna tehnologija in zanesljivost. Toplotne črpalke Mitsubishi Electric imajo posebno tehnologijo Ecodan ali Zubadan, ki zagotavlja visoko zmogljivost delovanja tudi pri zelo nizkih zunanjih temperaturah. Poleg tega so tihe, kompaktne in enostavne za uporabo. Omeniti je treba, da imajo tudi inverterski motor, ki porabi manj energije za svoje delovanje, ima manjšo obrabo delov in daljšo življenjsko dobo.
  • Prilagodljivost in kompatibilnost z obstoječim sistemom. Toplotne črpalke Mitsubishi Electric se lahko namestijo v različnih vrstah objektov, ne glede na njihovo starost ali velikost, kjer se uporabljajo za ogrevanje ali hlajenje prostorov ter za ogrevanje sanitarne vode. Toplotne črpalke Mitsubishi Electric se lahko nastavijo na želeno temperaturo v prostoru, kar pripomore k boljšemu počutju in udobju.
  • Ugodna cena in povračilo investicije. Čeprav predstavlja toplotna črpalka kar zajetno investicijo, se bo ta povrnila v obliki prihrankov, poleg tega pa boste pomagali pri ohranjanju zdravega okolja.

POSEBNA PONUDBA: V CENI TOPLOTNE MITSUBISHI ELECTRIC PREJMETE ŠE KLIMO

O pogojih posebne akcije si preberite na spletni strani www.ream.si ali pa pokličite na telefonsko številko 080 98 98.


Zakaj toplotna črpalka?

Toplotna črpalka predstavlja sodoben način ogrevanja, ki temelji na vrhunski tehnologiji in je vsestransko uporaben, saj omogoča ogrevanje sanitarne vode ter enostavno vzdrževanje prijetnih bivalnih temperatur. Gre za enega najbolj ekoloških načinov ogrevanja, saj se napaja z zeleno energijo in deluje zelo zanesljivo, kljub nizkim zunanjim temperaturam. Z njim se zato zmanjšuje potreba po porabi fosilnih goriv. Naj spomnimo, da ima toplotna črpalka zelo nizek ogljični odtis, k čemur dandanes pravzaprav stremimo vse bolj. Ker je tak zelo učinkovit, dolgoročno prinaša tudi velike prihranke. Toplotna črpalka Mitsubishi Electric Ecodan  v izvedbi zrak-voda je izjemno učinkovita, tiha in energetsko varčna v delovanju, zato je v samem svetovnem vrhu.

 

Zakaj naj bo izbira prav toplotna črpalka Mitsubishi Electric ECODAN?

Proizvajalec toplotnih črpalk Mitsubishi Electric ima v ponudbi zunanje enote, namenjene za bivalne prostore v različnih moči, hkrati pa nekaj izboljšav zunanjih enot, ki so ključnega pomena za zadovoljstvo uporabnikov, saj prinašajo pomembne prednosti pri udobju.


• Tišje delovanje zunanje enote toplotne črpalke Mitsubishi Electric do 10 dB(A) zaradi optimizacije oblike in položaja ventilatorja.
• Stilska in kompaktna zunanja enota.
• Nov kompresor, ki omogoča visoko zmogljivost delovanja (najvišji energetski izkoristek razreda A++).
• Večja zanesljivost z izboljšano drenažo in optimizacijo nadzora in delovanja odmrzovanja ter z izboljšanjem zunanjega toplotnega izmenjevalca za preprečevanje nastajanja ledu.
• Manjše vibracije kompresorja ter resonance cevi.
• Tri fazne toplotne črpalke tudi pri 8 kW.


 

baner toplotne crpalke

Med drugimi sta prednost zunanjih enot ogrevalnega sistema ECODAN predvsem visoka ogrevalna moč pri zelo nizkih zunanjih temperaturah – tehnologija Zubadan zagotavlja neprekinjeno in zanesljivo ogrevanje tudi do -28°C zunanje temperature in visoka učinkovitost ogrevanja A++. Poleg Zubadan zunanje enote toplotne črpalke, lahko pri toplotni črpalki Ecodan izberete tudi zunanjo enoto Ecodan z delovanjem do -20°C zunanje temperature. Primerne so za uporabo v varčnih, oziroma nizkoenergijskih hišah s talnim ogrevanjem, neodvisno od regije v Sloveniji.


Novi model - toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan PUD

Toplotne črpalke Mitsubishi Ecodan PUD se ponašajo z inverterskim delovanjem, ki skrbi, da naprava optimalno deluje in s tem prihrani veliko električne energije. Gre za split sistem z zunanjo in notranjo enoto, kjer moč naprav variira med 8 kW do 12 kW. Deluje s plinom R32, ki je bolj učinkovit in okolju prijazen od nekaterih drugih, saj je cilj proizvajalca, da naprava čim manj obremenjuje okolje in spušča čim manj CO2 emisij. Za R32 velja, da je sredstvo z nizkim GWP (global warming potential) oz. po domače, z nizkim potencialom globalnega segrevanja. Po energetski učinkovitosti se ti modeli toplotnih črpalk uvrščajo v najvišji razred A+++ pri temperaturi ogrevalne vode 35°C. Vsi modeli dosežejo temperaturo ogrevalne vode do +60 °C, območje delovanja ogrevanja pa je izboljšano na -25 °C. S temi lastnostmi so te toplotne črpalke res prava izbira, če želite udobno bivanje in hkrati privarčevati ter poskrbeti za okolje.

 

Toplotna crpalka Mitsubishi Ecodan PUD

Nova toplotna črpalka Mitsubishi Ecodan PUD

Novi modeli toplotnih črpalk Mitsubishi Ecodan PUD že na Eko skladu

Vedno je pravi čas za načrtovanje, kako se bomo ogrevali v zimskih mesecih. Ker vemo, da je investicija v novo toplotno črpalko kar zajeten zalogaj za družinski proračun, naj vas spomnimo, da so novi modeli toplotnih črpalk Mitsubishi Electric že na Eko skladu, kar pomeni, da se lahko za te toplotne črpalke prejme subvencija. Pohitite, dokler so sredstva še na voljo.


Uporabniku je rokovanje s toplotno črpalko enostavno in prijazno. Z MELCloud aplikacijo lahko toplotno črpalko upravljamo tudi na daljavo s pomočjo pametnega telefona, tabličnega ali osebnega računalnika.

Toplotna crpalka Mitsubishi aplikacija MelCloud

Če vas zanima nakup toplotne črpalke Mitsubishi Electric, vam priporočamo, da se obrnete na podjetje Ream d.o.o., ki je pooblaščeni uvoznik in distributer za celotno paleto proizvodov za hlajenje, ogrevanje in prezračevanje proizvajalca Mitsubishi Electric.


PRAVOČASNO IZKORISTITE EKO SKLAD SUBVENCIJE

Izkoristite subvencijo! Več o subvencijah si lahko ogledate na uradni strani Eko sklada. POHITITE IN SI PRISKRBITE SVOJO SUBVENCIJO!
Za več informacij o toplotnih črpalkah in klimatskih napravah lahko pokličite na telefonsko številko 080 98 98 ali pa nam pošljite povpraševanje na info@ream.si.


 

toplotna črpalka mitshubishi ecodan


V Ream-u v sodelovanju s poslovnimi partnerji – pooblaščenimi monterji prinašajo enkratno priložnost, da se pripravite na hladne jesensko – zimske dni.  Do 15. oktobra 2023 oz. do preklica v okviru posebne ponudbe prejmete klimatsko napravo kar v ceni toplotne črpalke Mitsubishi Electric. 


Vas zanima cena, izvedba, subvencija, garancija? Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bodo odgovorili na vprašanja.


REAM d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.