Električni konvektorji BEHA z aplikacijo Wi-Fi

Oglasno sporočilo

BEHA Smart Heater norveški radiator ima vgrajeno tudi funkcijo odprtega okna BEHA – električni konvektorji Wi-Fi

BEHA Smart Heater, norveški radiator, se lahko odslej uporablja z aplikacijo za nadzor preko WiFi, z ročnim nastavljanjem želene sobne temperature ter s termostatom, nameščenim na radiatorju samem. Nadzor preko aplikacije vam omogoča, da poleg temperature radiatorja, preko tedenskega časovnika, nastavite tudi časovno delovanje radiatorja. Ko aplikacijo sprogramiramo, vsak radiator sledi privzeti temperaturi, vse dokler se program v aplikaciji ne spremeni.

Izpad električne energije ali internetne povezave ne vpliva na nastavitve aplikacije. V primeru izpada se ob ponovnem vklopu radiator vrne na predhodno nastavljeno temperaturo. Radiator lahko vklopite in izklopite s pomočjo aplikacije, enako velja za zaščito pred zmrzaljo in otroško zaščito.

 

tersus beha elektricni radiatorji

 

Aplikacija BEHA Smart Heater je zasnovana za upravljanje ogrevanja na različnih lokacijah – v vašem domu, vikendu, pisarni, delovnem mestu ali kateremkoli drugemkraju, kjer lahko namestite pametni norveški radiator. Z aplikacijo BEHA  je daljinsko upravljanje radiatorjev na voljo kadarkoli in kjerkoli, kjer je na voljo internetna povezava.

 

baner elektricno ogrevanje

 

BEHA Smart Heater norveški radiator ima vgrajeno tudi funkcijo odprtega okna. V primeru da imamo okno v prostoru odprto, medtem ko prezračujemo prostor in je sobna temperatura nad 15°C, bo radiator znižal svojo delovno temperaturo na 5°C (zaščita pred zmrzovanjem). Ta funkcija bo aktivna največ 15 minut. Vsi radiatorji BEHA WiFi imajo vgrajeno funkcijo zaščite pred zmrzovanjem. Aplikacija BEHA se bo samodejno posodabljala, ko bodo na voljo nove ali spremenjene funkcije.Zelo pomembno je tudi, da se vsi BEHA radiatorji proizvajajo na Norveškem. Garancija na BEHA radiatorje je 5 let.

 

 

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI