Clivet Sinergy za energetsko samozadosten pameten dom

Oglasno sporočilo

Clivet Sinergy je inovativen sistem za shranjevanje električne energije, ki jo v sončnih urah proizvede sončna elektrarna.

Clivet Sinergy je inovativen sistem za shranjevanje električne energije, ki jo v sončnih urah proizvedejo fotonapetostni paneli, ki se nato uporablja v večernih in nočnih urah in tako omogoča, da sistemi kot so klima naprave ali toplotna črpalka za ogrevanje, delujejo popolnoma avtonomno in z energijo oskrbujejo vse uporabnike v gospodinjstvu ter zagotavljajo popolno samooskrbo gospodinjstva.


Clivet Sinergy

Clivetov hranilnik električne energije Sinergy


Sinergy: shranjevanje električne energije, ki jo proizvedejo fotonapetostni paneli podnevi, in ki se porabi v večernih in nočnih urah. 


baner hranilnik elektricne energije

Clivet Sinergy je najboljša rešitev za energetsko samozadosten pameten dom, s 100 % obnovljivo energijo

Sinergy je modularen sistem, ki je enostaven za postavitev, z možnostjo postavitve tudi na prostem. Proizvaja se v enofazni in trifazni različici, pri čemer sta obe različici na voljo v štirih velikostih, odvisno od energije, ki jo lahko shranimo:

  • hibridni inverter 5 kW z baterijskimi paketi 5/10/15/20 kWh v enofazni izvedbi,
  • hibridni inverter 10 kW z baterijskimi paketi 10/20/30/40 kWh v trifazni izvedbi.

Sistem je primeren tako za nove inštalacije kot za naknadne vgradnje, kjer že obstaja fotonapetostni sistem z lastnim inverterjem.

Kar zadeva novogradnjo, hibridni inverter Clivet Sinergy omogoča povezavo sistema za shranjevanje tako z omrežjem kot s fotonapetostnimi paneli za polnjenje podnevi, zaradi česar je cenejši in enostavnejši za postavitev. V obstoječih sistemih se lahko priključi neposredno na domače električno omrežje in deluje v prisotnosti drugih inverterskih naprav.

 

Clivet Sinergy pametni dom

 

Vendar pa neodvisni vhod, namenjen panelom, omogoča sistemu Clivet Sinergy, da razširi fotonapetostno polje brez dodatnih stroškov in tako poveča zmogljivost proizvodnje energije v popolni avtonomiji.

Clivet Smart Living sistem, popolnoma integriran sistem za upravljanje udobja in energije, omogoča domu, da stremi k energetski samozadostnosti. Jedro sistema, Control4 NRG, spremlja zahteve po udobju doma in aktivira vire, potrebne za njihovo izpolnitev, pri čemer vedno upošteva razpoložljivost električne energije, ki jo proizvaja sončna elektrarna in tiste, ki je shranjena v hranilniku.

 

Clivet Sinergy pametni dom nadzor Control4 NRG

 

Zato je bivalni prostor predkondicioniran glede na razpoložljivost električne energije, ki jo proizvaja fotonapetostni sistem, da ne pride do največje absorpcije električne energije, shranjene v električnem omrežju zaradi ogrevanja, saj toplotna črpalka porabi največ energije v večernih urah, kar omogoča izrabo sistema za shranjevanje električne energije Synergy za napajanje gospodinjstva.

 

Clivet Sinergy Toplotna crpalka Clivet SPHERA EVO 2.0

Toplotna črpalka Clivet SPHERA EVO 2.0

Pravilno dimenzioniranje sistema v kombinaciji z ugodnimi klimatskimi pogoji omogoča popolnoma brezplačno upravljanje udobja doma in pripravo tople sanitarne vode, s čimer dosežemo želeno energetsko neodvisnost doma.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI