Inovacije in digitalizacija so elementi, v katere je Clivet vedno vlagal, da bi naredil svoje rešitve učinkovitejše, povezane in lažje sledljive.

Poslovna enota Digital priznanega italijanskega proizvajalca termotehnične opreme Clivet je razvila vrsto digitalnih rešitev za optimizacijo ugodja in porabe, povezane s klimatizacijo v različnih prostorih, od stanovanjskih prostorov do poslovnih zgradb in industrijskih objektov. 

 

Pametne hise

 

Za stanovanjske prostore je predlagana rešitev Clivet Smart Home. Gre za integriran sistem za upravljanje udobja in energije bivalnih prostorov, ki ga sestavljajo naslednji elementi:

toplotna črpalka za ogrevanje, hlajenje in pripravo tople sanitarne vode v široki ponudbi, ki vključuje izdelke, kot so SPHERA EVO 2.0 (serija popolnoma električnih ali hibridnih split toplotnih črpalk zrak/voda v izvedbah z ali brez hranilnika tople vode oz. v vgradni različici), SPHERA EVO 2. 0 EASYHybrid (nova serija hibridnih split toplotnih črpalk, ki so kot nalašč za rekonstrukcijo obstoječih objektov in stanovanj in so prejele prestižno nagrado Klimahouse Prize 2022 v kategoriji najboljših obratovalnih lastnosti) in EDGE EVO 2.0 (najnovejša generacija monoblok toplotnih črpalk zrak/voda).

baner toplotne crpalke

• ELFOFresh EVO prezračevalni sistem za obnavljanje in čiščenje zraka z aktivnim termodinamičnim vračanjem toplote in elektronskim filtrom.

• sistem za shranjevanje energije Clivet Sinergy, primeren za objekte, kjer je vgrajena sončna elektrarna. Sistem je mogoče povezati s sončno elektrarno za napajanje sistema za zagotavljanje udobja in energije za vse potrebe gospodinjstva, s čimer se ustvari 100 % obnovljiv dom in življenje.

• Pametni termostati, nameščeni v vsaki coni ali sobi.

• Ventilatorski konvektorji ELFORoom2 in MOOD, tihi in kompaktni, elegantnega dizajna, privlačni za vsakega arhitekta.

• Centralni sistem upravljanja in nadzora ELFOControl3 EVO, ki omogoča popolno sinergijsko upravljanje vseh povezanih elementov, kar dviguje udobje in učinkovitost na najvišji ravni.

• Aplikacija Clivet Eye za praktično daljinsko upravljanje celotnega sistema s pametnim telefonom. 


Pametna hiša je danes cilj skoraj vsakega novograditelja. Za več informacij o vgradnih sistemih za pametne hiše pišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.


Clivet
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.