Popolna, okolju najprijaznejša kombinacija KWB ogrevanje na pelete in KWB solarni sistem

Kdor se želi ogrevati okolju prijazno in gospodarno, stavi na kombinacijo les in solar. Les je trajnostno, regionalno in CO2 nevtralno gorivo. Sončna energija je brezplačna.Kdor se želi ogrevati okolju prijazno in gospodarno, stavi na kombinacijo les in solar. Les je trajnostno, regionalno in CO2 nevtralno gorivo. Sončna energija je brezplačna.

KWB_Easyfire_kotel_1


Globalno segrevanje z naraščajočimi izpusti toplogrednih plinov samo pridobiva na vplivu na človeštvo. Vsekakor se posameznik, ki izrablja sončno energijo za pripravo sanitarne vode ali za podporo ogrevanju, popolnoma izogne izpustom toplogrednega plina ogljikovega dioksida (CO2). Solarna tehnika je najčistejši način pridobivanja toplote in aktivni prispevek k varovanju ozračja. Sonce nas na žalost skozi celotno leto ne uspe preskrbeti z zadostno količino toplote. Dovolj velik solarni sistem pa lahko prevzame celotno pripravo tople sanitarne vode v prehodnem in poletnem času. S tem prihranimo na stroških ogrevanja, istočasno pa se podaljša življenjska doba vaše ogrevalne naprave.


Idealna kombinacija

Z našimi solarnimi napravami pokrivate za pripravo vode do 60 odstotkov potrebe po topli sanitarni vodi. Pri podpori ogrevanju pa celo 40 odstotkov celotne potrebe po toploti. KWB solarni sistem tako pripomore k povečanju celotne učinkovitosti vašega ogrevalnega sistema. Glede na željeno udobje tako najprimerneje dopolnjujejo našo KWB solarno napravo ročno polnjeni kotel na polena KWB Classicfire, popolnoma avtomatizirani kotli na sekance in pelete KWB Multifire ali popolnoma avtomatizirani kotli na pelete KWB Easyfire.

kwb_Imagebild_soncni_kolektor


Na voljo so različni paketi KWB EasySun, ki so namenjeni pripravi tople sanitarne vode ter različni paketi KWB MultiSun za podporo ogrevanju. Vsi paketi so na voljo s pokončnimi ali ležečimi kolektorji KWB FlexiSun.


Informacije in kontakt:

KWB ogrevanje na biomaso

Vrečerjeva 14

Tel.: (0)3 839 3080

www.kwb.si


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields


Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI