Želite tudi vi zmanjšati stroške za ogrevanje in narediti nekaj dobrega za okolje? To je uspelo že več kot 50.000 strankam po celem svetu, ki so zaupale KWB kotlom na pelete.

kotel na pelete

Kotel na pelete kot primerna rešitev za objekte potrebne sanacije in novogradnje

KWB kotel na pelete Easyfire je idealna izbira za sanacije hiš kot za novogradnje. V razponu moči od 2,4 do 38 kW ter do 40 kW v kondenzacijski tehniki je primeren za enodružinske hiše ali večstanovanjske in ostale objekte. Sistemi za ogrevanje z visoko kakovostnimi komponentami industrijske kakovosti so dobro pripravljeni na dolgo življenjsko dobo delovanja.

baner lesna biomasa kotli

KWB Easyfire in njegove prednosti

Modularno zasnovani deli kotla so primerni za vnos tudi v kurilnice manjših dimenzij, s tem se zmanjša čas, ki je potreben za vnos, hkrati pa stene in podboji vaše kurilnice ostanejo nepoškodovani. Oprema, kot je skupina za dvig povratnega voda, pa vam prihrani dodatne inštalaterske stroške.

 

Kotel na pelete namesto olja

 

Ogrevanje na pelete zagotavlja enako udobje kot ogrevanje na kurilno olje, zemeljski plin ali toplotno črpalko, razlika v uporabi goriva pa je odločilna – pri peletih gre za obnovljiv vir energije, okolju prijazen energent in CO2 nevtralno rešitev z enim skupnim imenovalcem – s skrbjo za okolje.

Ročno polnjenje peletov ni potrebno, saj je sistem popolnoma avtomatiziran. Sistem se samodejno čisti, poleg priporočljivega letnega vzdrževanja naprave in dozirnega sistema je potrebna odstranitev pepela iz posode za pepel le enkrat letno oziroma po približno 6 tonah porabljenih peletov. Upravljanje je enostavno in prilagodljivo s pomočjo KWB Comfort 4 regulacije ter omogoča nastavitve in spremljanje sistema tudi na daljavo.

Kotel na pelete KWB Easyfire

Kotli na pelete so opremljeni z edinstvenim lastnim razvojem - tehnologijo cleanEfficiency 2.0, katero  zaznamujejo nizke vrednosti emisij, najvišja učinkovitost in prihranek pri stroških goriva kakor tudi odlična kombinacija konstrukcijskih in upravljalnih elementov.

 

Pot do kotla na pelete v vašo kurilnico

Z dobro razvejano mrežo preverjenih partnerskih inštalaterjev po celi Sloveniji je pot od ogleda obstoječega stanja in priprave načrta ter izrisa pa do vnosa kotla na pelete, postavitve ter sklepnega dela  - zagona naprave s šolanjem stranke – zanesljiva, pregledna in enostavna. Po samem zaključku del vam je na voljo sedem dni v tednu naša usposobljena servisna služba, ki poskrbi za nemoteno delovanje vaše ogrevalne naprave.

 

Kotel na pelete svetovanje

 


Vas zanima cena, izvedba, subvencija, garancija? Izpolnite spodnji kontakti obrazec in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili na vprašanja.


KWB d.o.o.
   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.