S HYDRO-M hlajenje, ogrevanje prostorov in ogrevanje sanitarne vode

Oglasno sporočilo

HYDRO-M je nova notranja enota za pripravo tople vode temperature do 60 °C, ki zagotavlja rešitev za klimatizacijo, ogrevanja in priprave tople vode.

HYDRO-M je nova notranja enota za pripravo tople vode temperature do 60 °C, ki zagotavlja edinstveno rešitev za sisteme klimatizacije, ogrevanja in priprave tople sanitarne vode. Zahvaljujoč enoti HYDRO-M je za sisteme MULTISplit potrebna samo ena zunanja enota za hkratno oskrbo notranjih klimatskih enot, ogrevanje prostorov in zalogovnika tople sanitarne vode.

HYDRO M hlajenje in ogrevanje

Sistem MULTISplit v kombinaciji z enoto HYDRO-M zagotavlja celoletno udobje:

  • poleti bo sistem deloval z zračnim hlajenjem z uporabo notranjih enot klima naprav, HYDRO-M pa se bo vklopil, ko bo potrebna topla sanitarna voda,
  • v prehodnih obdobjih bo deloval samo HYDRO-M in zagotavljal pripravo tople sanitarne vode,
  • pozimi bo HYDRO-M zagotavljal udobno ogrevanje prostorov in se vklopil, ko bo potrebna topla sanitarna voda.

Območje delovanja sistema MULTISplit z enoto HYDRO-M je zelo široko. Zagotavlja ogrevanje do –20 °C zunanje temperature zraka in pripravo tople sanitarne vode od –20 do +43 °C, pri čemer je zagotovljeno hlajenje do +50 °C zunanje temperature zraka, kar pomeni popolno udobje tudi v najzahtevnejših klimatskih razmerah.

HYDRO M hlajenje in ogrevanje delovanje sistema


Davide Ghirardo, produktni vodja družbe Clivet, je komentiral:

»MULTISplit sistemi z notranjo enoto za pripravo tople vode so izjemno vsestranski in omogočajo združevanje hitrosti klimatizacije in udobja, ki ga nudi talno gretje. Omogočajo tudi pripravo tople sanitarne vode, kar pomeni, da je sistem resnično prilagodljiv in celovit. Celoten sistem lahko upravljate tudi z aplikacijo na svojem pametnem telefonu. Medtem ko ste na poti domov, si že lahko pripravite domače udobje.«


Modul ima toplotno moč 8 kW, pomožni grelec 3 kW, ekspanzijsko posodo s prostornino 5 l in mrežasti filter za napajalno vodo.

Enota HYDRO-M se lahko po potrebi dobavi s širokim naborom dodatkov za dopolnitev sistema, kot so sprejemniki tople sanitarne vode s prostornino 200, 300 ali 500 l, priključek na solarne toplotne sisteme in tripotni prelivni ventil.

 

pasica aplikacija

Lahko se vgradi v sisteme, kjer že obstaja kotel, ki lahko nato deluje kot varnostni ali toplotni vir za integracijo.

Kompaktna oblika in plinska povezava, ki lahko doseže do 35 m, omogoča preprosto vgradnjo v različna arhitekturna okolja, tudi pri zahtevnih prostorskih omejitvah glede dimenzij in oddaljenosti notranjih in zunanjih enot.

Vse enote MULTISplit sistema, vključno z enoto HYDRO-M, se lahko upravlja s pomočjo iste aplikacije, kar zagotavlja udobje na dosegu roke.


Vsa morebitna dodatna vprašanja glede sistema HYDRO-M za ogrevanje in hlajenje napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI