Tratnjek klima center – podjetje zanesljivosti in izkušenj

Oglasno sporočilo

Tratnjek klima center deluje na področju klimatizacije in ogrevanja v Sloveniji in izven. Ukvarjajo se s hladilno-ogrevalno optimizacijo zgradb.

Tratnjek klima center uspešno deluje na področju klimatskih in ogrevalnih rešitev v Sloveniji in izven. So eno redkih podjetij v Sloveniji, ki se celostno ukvarja s hladilno-ogrevalno optimizacijo zgradb: načrtovanje varčnih zgradb, dimenzioniranje in dobavo naprav za klimatizacijo, prezračevanje, ogrevanje, hlajenje, tako za hišno kot profesionalno rabo. 

 

Tratnjek klima center

Poslovna zgradba podjetja Tratnjek klima center v Murski Soboti

 

Z več kot dvajsetimi monterji in serviserji in razvejano mrežo pooblaščenih serviserjev, poskrbijo za hitro montažo in servisiranje naprav. Z dolgoletnim izvajanjem profesionalne klimatizacije so v Sloveniji in Avstriji eno vodilnih podjetij za tovrstne rešitve. Hladilno ogrevalna postrojenja izvedejo v večjih objektih, trgovinskih kompleksih, hotelih ter drugih poslovnih objektih. Na tem področju imajo veliko znanja in referenc. Uspešno sodelujejo z drugimi projektanti in monterji. 

 

Tratnjek klima center SODELAVCI

Tratnjek klima center pripravi projekt za izvedbo, dobavi opremo in jo z izkušenimi monterji in serviserji vgradi in vzdržuje.


Za sodobne rešitve ogrevanja in hlajenja so potrebne vrhunske naprave, ki dosegajo minimalno porabo energije ter maksimalno udobje bivanja.


pasica aplikacija

Uradni distributer klimatskih naprav in toplotnih črpalk Samsung je Tratnjek klima center

Samsung je eno največjih podjetij na svetu ter globalno vodilni elektronski koncern, poznan kot največji proizvajalec pametnih telefonov in spominskih čipov na svetu ter vodilni v proizvodnji polprevodnikov in zaslonov LCD. Razen elektronskih naprav Samsung proizvaja tudi številne najsodobnejše naprave za ogrevanje in hlajenje. Med proizvajalci tehnoloških naprav ima celo največji tržni delež med vsemi.

 

Popolno udobje hlajenja in ogrevanja z inovacijami Samsung

Samsung je razvil edinstveno klimatsko napravo Samsung Wind-Free™ brez prepiha, poraba za delovanje klime pa je minimalna. Klima naprava Samsung Wind-Free™ preseneti predvsem zato, ker ne izpihuje neprijetnega hladu in jo v prostoru ne občutimo. Prostore lahko s to klimo tudi učinkovito ogrevamo. Praksa kaže, da so stroški ogrevanja s klimo Samsung do pet krat nižji kot ogrevanje z elektriko, do štiri krat nižji kot ogrevanje na kurilno olje, ter do tri krat nižji kot ogrevanje na plin.

 

Klima WIND-FREE™ popolnomabrez nadležnega pihanja

WIND-FREE™ je inovativen sistem hlajenja, brez pihanja. Hladen zrak nežno prši skozi 23.000 luknjic, ne da bi pri tem občutili neprijeten občutek hladnega vetra. Napredni zračni tok po večjem prostoru hladen zrak enakomerneje razporeja. Način Wind-Free™ je poseben tudi yato, ker porabi 77% manj energije kot hitro hlajenje.

 

klima ki ne piha samsung

Klimatska naprava Samsung, inovacija hlajenja Wind-Free™ z ohranjanjem prijetne sobne temperature brez nelagodja, ki ga povzroča direkten hladni zračni tok, nudi prijetno in udobno bivalno okolje.

 

{mp4}Izkoristite_predsezonske_popuste.mp4{/mp4}

Nove toplotne črpalke Samsung Climatehub

ClimateHub je nova, nadpovrečno učinkovita toplotna črpalka proizvajalca Samsung, namenjena ogrevanju prostorov in sanitarne vode. Z enostavno namestitvijo, zagonom in pametno povezljivostjo Samsung ClimateHub toplotna črpalka izstopa od konkurence. Gre za eno najtišjih toplotnih črpalk na trgu, nočno delovanje ima eno najnižjih ravni hrupa 35 dB (A). Ob tem v Tratnjek klima centru nudijo 3 leta garancije na napravo ter 5 let garancije na kompresor.

Novi Samsung tandem za ogrevanje in hlajenje z eno zunanjo enoto. Toplotna črpalka in klima z eno zunanjo enoto.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI