Spoznajte visoko učinkovite toplotne črpalke Alfa Innotec

Oglasno sporočilo

Toplotne črpalke Alpha Innotec so poznane po zanesljivosti, so v samem vrhu po učinkovitosti, dizajnu in nizki hrupnosti.Omogočajo tudi hlajenje.

V prodajnem programu toplotnih črpalk Alpha Innotec najdete modele sistema zemlja – voda in zrak – voda. Z izkoriščanjem energije iz okoliškega zraka, te črpalke omogočajo nadpovprečno učinkovito ogrevanje objektov, kot hladilno sredstvo je uporabljen propan. Alpha Innotec za večjo učinkovitost svojih naprav vključuje napredno invertersko tehnologijo za natančno prilagajanje delovanja, kar pomeni da toplotna črpalka zrak – voda, glede na trenutno zahtevo ogrevalnega sistema, samodejno prilagaja moč delovanja.

 

alpha innote

Nemška kakovost toplotnih črpalk visoke zanesljivosti, v samem vrhu po dizajnu in nizki hrupnosti

 

Te nemške toplotne črpalke so poznane po visoki energetski učinkovitosti in spadajo med izvrstne ogrevalne naprave. Nekateri modeli imajo vgrajeno funkcijo hlajenja. Enostavne so za namestitev in povezavo z obstoječim ogrevalnim sistemom. Nadzor in samo rokovanje toplotne črpalke je, s priročnimi uporabniškimi vmesniki, povsem prilagojeno uporabniku.

Zanesljivost je eden ključnih elementov v ponudbi toplotnih črpalk zrak-voda Alpha Innotec, z izbiro vrhunskih komponent in strogega nadzora kakovosti v procesu proizvodnje, so te toplotne črpalke ena boljših izbir, če se odločite za umestitev v svoj objekt.

 

alpha innote toplotna crpalka notranja enota

Notranja enota toplotne črpalke Alfa Innotec

Izberite nemški sistem ogrevanja s toplotno črpalko z maksimalno nizkimi ogrevalnimi stroški

Toplotne črpalke zemlja – voda delujejo na principu izkoriščanja toplote zemlje, bodisi s pomočjo zemeljskega kolektorja ali zemeljsko sondo. Zemeljski kolektor se sestoji iz cevi, zakopanih v zemljo, za pretok hladilnega sredstva v globini nekje 1,30 m. Medtem ko zemeljska geosonda, ki je globoko vrtana cev, omogoča dostop do stabilne temperature zemlje v večjih globinah.

baner toplotne crpalke

Oba sistema omogočata stroškovno nadpovprečno učinkovito prestrezanje toplote iz zemlje. Ker je temperatura zemlje stabilnejša skozi vse leto, so toplotne črpalke zemlja – voda izredno učinkovite pri pretvorbi toplote v energijo za ogrevanje. Stabilnejša temperatura zemljine omogoča višji izkoristek in nižje stroške ogrevanja v primerjavi s toplotnimi črpalkami zrak – voda.

Zaradi potrebe po zemeljskem kolektorju ali sondi so toplotne črpalke zemlja – voda običajno bolj primerne za večje stavbe, ki zahtevajo večjo zmogljivost ogrevanja. Zahvaljujoč visokokakovostni, zvočno optimizirani obdelavi, je delovanje izredno tiho, zato so idealne za objekte vseh vrst, hkrati pa omogočajo veliko prilagodljivost glede postavitve.

 

toplotne crpalke Alfa Innotec

Toplotne črpalke Alpha Innotec so estetsko dovršene, izredno tihe, omogočajo tudi hlajenje.

 

Toplotne črpalke Alpha Innotec predstavljajo odlično izbiro za uporabnike, ki si želijo maksimalno energetsko učinkovito ogrevanje

Z inovativno tehnologijo, visoko kakovostjo izdelave in prilagodljivostjo, toplotne črpalke Alpha Innotec zagotavljajo udobje, prihranke v stanovanjskih in poslovnih objektih.


Eno izmed vodilnih proizvajalcev toplotnih črpalk je nemško podjetje Alpha Innotec, ki ga v Sloveniji zastopa podjetje Enertec Moja elektrarna iz Maribora, ki je sicer že leta poznano kot zanesljivi dobavitelj opreme za sončne elektrarne.


Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI