Pametno polnjenje električnih vozil, sončne elektrarne in merjenje porabe

Oglasno sporočilo

Vse na enem mestu – pametne polnilne postaje, sončne elektrarne, baterijski hranilniki, merilniki porabe energije. Preverite koristi!

Pametno polnjenje električnih vozil

Predstavljamo vam rešitev Smappee – pametne polnilne postaje za gospodinjstva in poslovne uporabnike. S pametno tehnologijo in integriranim sistemom upravljanja energije omogočajo hitro ter varno polnjenje električnega vozila.

 

Kaj pomeni pametno polnjenje?

Napredna tehnologija optimizira celoten postopek polnjenja, obenem pa zagotavlja zaščito vozila in hiše ali poslovne stavbe pred morebitnimi preobremenitvami. V praksi to temelji na kompleksnih sistemih izmenjave podatkov, ki so avtomatizirani in integrirani z umetno inteligenco, kar omogoča izjemno ekonomično, prilagodljivo ter časovno usklajeno rešitev za vsakega voznika, hkrati pa je infrastrukturi prijazna rešitev.

 

Pametna polnilna postaja prinaša številne prednosti tako podjetjem kot tudi posameznikom, predvsem pri prihrankih stroškov, zmanjšanju potrebe po dragih investicijah za dodatno električno napeljavo ter preprostega upravljanja preko brezplačne nadzorne plošče ali mobilne aplikacije.

 

Sončne elektrarne

Naša ponudba postavitve sončne elektrarne na ključ vsebuje:

 • Izdelava tehnične dokumentacije za izgradnjo sončne elektrarne
 • Izgradnja sončne elektrarne
 • Dobava komponent (fotonapetostni moduli, mikro razsmerniki, pod-konstrukcije, razdelilne omare, povezovalni kabli, aplikacija za spremljanje obratovanja elektrarne, …)
 • Montaža sončne elektrarne (na strehe, nadstreške, parkirišča)
 • Druge tehnične storitve

 

Merjenje porabe energije

Solvera Lynx je vodilni ponudnik inovativnih rešitev ter naprednih orodij, ki strankam omogoča natančen nadzor, učinkovito ter prilagodljivo upravljanje porabe energije in vode. Podjetje zagotavlja celovite strojne in programske rešitve za optimizacijo rabe energije, izvaja temeljite energetske preglede za prepoznavanje potencialov za povečanje učinkovitosti podjetja ter razvija rešitve na področju e-mobilnosti, postavitev sončnih elektrarn in hranilnikov električne energije.

GemaLogic je programska rešitev za učinkovito upravljanje z energijo. Omogoča sistematičen pristop k izboljšavam energetske učinkovitosti in zmanjšanju stroškov energije. Primerna je za vse organizacije, ne glede na področje poslovanja in velikost.

 • Spremljanje porabe energije v realnem času
 • Prilagojena poročila in analize
 • Spremljanje indikatorjev energetske učinkovitosti
 • Napoved porabe električne energije
 • Povezljivost z zalednimi sistemi
 • Alarmiranje prek SMS sporočil ali elektronske pošte

 


Za več informacij izpolnite spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.

Kontaktirajte ponudnika

"*" indicates required fields

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI