Izberite primerno rešitev za ogrevanje in hlajenje

Oglasno sporočilo

Kako izbrati najbolj optimalno ogrevanje in hlajenje za vaš objekt? Pri odločitvi za zamenjavo sistema gre po navadi za zahteven in drag projekt.

Vsakih nekaj desetletij se znajdemo pred izzivom izbire novega sistema za ogrevanje ali hlajenje našega doma ali poslovnega prostora. Ta odločitev predstavlja eno izmed ključnih naložb v našo stavbo, saj bo znatno vplivala na naše udobje, kakovost bivanja ter na učinkovito in ekonomično rabo energije.

Poleg premišljene izbire kakovostne naprave za ogrevanje in skrbnega premisleka o cenah energenta, se vsi, ki se resno odločajo za namestitev nove peči, klima naprave ali toplotne črpalke, soočajo z izzivom, kako najti usposobljenega monterja strojnih inštalacij ter izkušenega serviserja ogrevalnih naprav.

 

ogrevanje in hlajenje

Toplotna črpalka brez zunanje enote – vrhunska tehnologija Stiebel Eltron je inovativna, prilagojena prihodnosti in okoljsko ozaveščena.

baner toplotne crpalke


Celovita rešitev za centralno ogrevanje in hlajenje

Kako torej izbrati najbolj optimalno ogrevanje in hlajenje za vas in vaš objekt? Pri odločitvi za zamenjavo sistema za ogrevanje gre po navadi za zahteven in finančno drag projekt. Zato je pred odločitvijo dobro premisliti. Investitor ima danes sicer na razpolago obilo informacij iz spleta in raznih reklamnih katalogov, vendar so te informacije lahko tudi zavajajoče. Na trgu je veliko ponudnikov opreme, s ponudbo različnih sistemov za ogrevanje in hlajenje, ki opremo kupcu le prodajo in kasneje ne nudijo celovite storitve servisa. Podjetja, ki na slovenskem trgu zastopajo uveljavljene znamke ki imajo več desetletne izkušnje vgrajevanja in servisiranja ogrevalnih in hladilnih sistemov, so vsekakor boljša izbira.

 

Dober načrt je zelo pomemben

Ko se odločamo za nov ogrevalni sistem ali klimatsko napravo, je potrebno vzeti v obzir več dejavnikov: kvadraturo prostora katerega bomo ogrevali ali hladili, energetska učinkovitost stavbe, klimatske razmere v regiji, način gradnje hiše, število oseb, ki biva v stavbi, pričakovanja in življenjski slog stanovalcev, stanje obstoječe kurilnice in druge.

Vsaka stavba je edinstvena, ogrevalni sistem pa mora zanesljivo in učinkovito delovati vse dni v letu. Zato je treba k celotni investiciji v ogrevanje in hlajenje pristopiti celostno. Le tako boste dosegli varčno, varno, zanesljivo in dolgoročno delovanje vgrajenih naprav v vseh razmerah.

Če bi radi posodobili oziroma vgradili nov sistem, vas vabimo, da za nasvet vprašate v Veto Group. Gre za največjo povezano skupino zasebnih podjetij v Sloveniji, ki ponujajo ogrevalne sisteme, sisteme za hlajenje in prezračevanje prostorov ter pester kopalniški program.

Pri odločanju vam pomagajo njihovi strokovni svetovalci, ki vam pripravijo prilagojeno rešitev in ponudbo, ki je odlična osnova za odločitev, v katero smer naj gre investicija. Izbira za vaš primer bo tako manj stresna in lažja.

 

ogrevanje in hlajenje plinska pec

Plinska peč De Dietrich –  priznana francoska blagovna znamka zadovolji vse zahteve sodobnega uporabnika po učinkovitem in varčnem ogrevanju ali hlajenju.

Ves potreben material za kurilnico na enem mestu

Veto Group že vrsto let zastopa svetovno uveljavljene znamke, kot so na primer De Dietrich, Stiebel Eltron, Stadlertvt, Windhager, Danfoss, Biodom, Panasonic, Kronoterm, Emmeti, DL Radiators, Frankische in mnoge druge.

V njihovi ponudbi najdete naprave, ki so skozi čas izkazale svojo kakovost in zanesljivo delovanje. Različne znamke toplotnih črpalk, centralne prezračevalne naprave, peči na lesno biomaso, plinske peči, oljne peči in klima naprave so le del bogate ponudbe. Zaradi nabora različnih znamk naprav, vam lahko ponudijo dve ali več ponudb različnih cenovnih razredov. V ponudbi imajo tudi radiatorje, gorilnike, konvektorje, dimnike, zalogovnike vode, grelniki vode in podobno. Za obnovo ogrevalnega sistema ali pri namestitvi novega, vam ponujajo celoten nabor inštalacijskega materiala na enem mestu.

baner lesna biomasa kotli


Monterji in serviserji po vsej državi

Združenje Veto Group ima eno največjih mrež monterjev in serviserjev strojnih inštalacij po vsej Sloveniji. Njihov tehnično-prodajni svetovalec vas tako lahko poveže z lokalnim izvajalcem, obrtnikom iz vaše okolice, ki bo profesionalno poskrbel za vašo kurilnico in bo tudi po vgradnji sistema v vaši bližini in hitreje na voljo, ko ga boste potrebovali.


 

 

 

Več iz teme:

POVEZANI ČLANKI