Zamislite si IR-panel, ki vam služi skozi vse leto. Pozimi vas greje, poleti pa vam popestri dom kot unikatna dekoracija. Električni sevalni grelni paneli o prav to – slike, ki grejejo. So IR-grelni paneli, namenjeni za varčno ogrevanje, hkrati pa popestrijo vaše stene in jih pretvorijo v prijeten občutek doma. Pa naj bodo to pravljični motivi v otroški sobi, ki bodo hitro ogreli vašega otroka v hladnem septembrskem jutru, ali pa prijetni morski motivi v kopalnici, da bodo vaše jutranje rutine vedno prijetne in udobne, ne glede na mesec v letu. Izbira motivov je neomejena. Izberete si lahko tudi sliko iz lastnega arhiva in jo pretvorite v svoj unikaten IR-panel.

grelni paneli

Motive za grelne panele si lahko izbirerete tudi iz lastnega arhiva fotografij


IR ogrevanje je globalno uveljavljeno več kot 80 let. Zaradi nizkih cen fosilnih goriv in globalne prevlade teh energentov, v preteklosti povpraševanja po ogrevanju z IR-paneli praktično ni bilo. Ker pa je IR ogrevanje za človeški organizem od vseh oblik ogrevanja najbolj podobno naravnemu procesu segrevanja (sevanja), je odlično služilo v zdravstvene namene – v inkubatorjih, tudi v nadstandardnih domovih za ostarele, v privatnih klinikah, kjer so se odločili za tovrstno ogrevanje zaradi blagodejnih učinkov na telo in ugodja.


Grelni paneli za naraven in prijeten način ogrevanja

Za ohranitev zdravja, sproščenega vzdušja in dobrega počutja je bivalno udobje ključnega pomena. Sevalni paneli oziroma infrardeči paneli (IR-paneli), ki uporabljajo naravno obliko prenosa toplote, so danes eden izmed bolj priljubljenih načinov ogrevanja. Izkušnje kažejo tudi, da IR-paneli blagodejno vplivajo na zdravje in počutje ljudi.

grelni paneli delovanje

 IR ogrevanje je od vseh oblik ogrevanja najbolj podobno naravnemu procesu segrevanja (sevanja)

IR grelni paneli so trajna in varčna rešitev za vsak dom, njihova prednost je tudi ta, da jih lahko dodajamo v vsak prostor posebej. Za njihovo pravilno delovanje pa je potreben dober termostat, saj je le na ta način zagotovljeno natančno krmiljenje sistema ogrevanja in s tem velik prihranek pri stroških za ogrevanje. Izbiramo lahko med analognimi in digitalnimi programirljivimi termostati in termostati, ki omogočajo krmiljenje na daljavo s pomočjo pametnih telefonov in tablic.

Poleg tega, da nam ogrevanje na elektriko prihrani prostor za kurilnico in s tem povezane stroške, lahko skupaj z ustreznim termostatom ogrevanje prostorov popolnoma prilagodimo svojim željam in potrebam.

Če nimamo prostih sten, na katere bi pritrdili grelni panel, pa je odlična rešitev popolnoma nevidno oziroma očem povsem skrito ogrevanje – to je električno talno gretje. Tak sistem ogrevanja se lahko uporabi v vseh prostorih, tako v kuhinji, kopalnici, na hodniku, v dnevni sobi, spalnici in povsod, kjer si želimo imeti idealno porazdelitev toplote brez “mrzlih” kotov in vedno topla tla.


baner elektricno ogrevanje

IR grelni paneli – za gretje in dekoracijo

Električni sevalni paneli, ki so namenjeni ogrevanju in dekoraciji obenem. Na izbiro so številni motivi: od nostalgičnih, modernih, pomirjujočih, do motivov iz priljubljenih risank, namenjeni prav za otroške sobe ali igralnice. Če pa kljub širokemu naboru pripravljenih motivov med njimi ne najdemo sebi primernega in želimo na IR-panelu povsem svoj motiv, je uresničljivo tudi to – IR panel s poljubnim motivom iz lastnega arhiva slik.

grelni paneli MySun slike


 Vsa morebitna dodatna vprašanja o grelnih grelnih panelih napišite v spodnji kontaktni obrazec, kjer vam bomo poskušali odgovoriti v najkrajšem času.


   
Ime in priimek:
Naslov:
Pošta in kraj:
Vaš e-poštni naslov:
Kontakni telefon:
Zadeva:
Sporočilo:
  Pošljite kopijo sebi
 
Zaradi varnosti vas prosimo če prepišete naključno generirano kodo v spodnje vnosno polje. Če koda ni berljiva kliknite nanjo in bo sistem naložil drugo kodo
Varnostna koda:
 
Soglasje Soglašam, da moje posredovane osebne podatke lahko zberete in uporabite za namen priprave informativne ponudbe. V kolikor je za pripravo svetovanja ali informativne ponudbe potrebna soudeležba partnerskega podjetja (izvajalca monterskih storitev), soglašam, da obdelovalec (spletni portal www.varcevanje-energije.si) za pripravo ponudbe posreduje oddano povpraševanje ustreznemu partnerskemu podjetju. Več v Obvestilu o zasebnosti.
 
 

Povezane vsebine

IZKORISTI UGODNO PONUDBO

Net metering, ki je trenutno še v veljavi, lahko izkoristite do konca leta 2023. Podjetje Enertec, z blagovno znamko Moja Elektrarna, s praktičnimi izračuni ponazori primerjavo sedanjih pogojev neto meritev za samooskrbo z elektriko s prihodnjimi, ter vam za sončno elektrarno...

Preverite akcijsko ponudbo za tandem - toplotne črpalke Bosch in prezračevalni sistemi Sabiana in si zagotovite posebne pogoje nakupa. Med sistemi za ogrevanje, hlajenje in prezračevanje spoznajte sistem, ki vam omogoča priročno in celovito rešitev na enem mestu.

Se želite na novo zaposliti? Veto Group združuje skupino uspešnih prodajnih centrov za ogrevanje, hlajenje, prezračevanje. Z odgovornim delom do zaposlenih in strank medse vabijo nove sodelavce. Če iščete dolgoročno zanesljivo delo, vabimo da prijavo za delo oddate TUKAJ!

V podjetju SONCE so razvili poslovni model, s katerim si lahko podjetja brez finančnega vložka zagotovijo nižjo, predvsem pa stabilno ceno elektrike in okolju prijazno energijo. Ponujajo jim možnost za sklenitev služnostne pogodbe za namestitev opreme, s katero bodo prišli do lastne naprave. Edini pogoj je, da...

Če imate težave z vlago, želite pravočasno poskrbeti za klimo poleti, ali ste v dilemi kateri ogrevalni sistem je z vidika porabe energije optimalen za vas, vam priporočamo stopiti v stik s podjetjem Tersus. Spoznajte ekipo izkušenih mojstrov, ki poskrbijo za ugodno in prijetno bivanje. Njihova celovita ponudba...

Toplotna črpalka Stiebel Eltron LWZ se že nekaj let potruje kot toplotna črpalka za nove hiše, ki nima konkurence. Služi za priročno ogrevanje, prezračevanje in hlajenje nove hiše v...

baner naročilo revije sept23
 
ponudniki toplotnih

S klikom na posamično podjetje dostopate do tehničnih karakteristik ponudnikov TOPLOTNIH ČRPALK zrak – voda

fotovoltaicne-elektrarne
Posodobljen akcijski načrt OVE za sončne elektrarne predvideva cca. 10% rast letno. Do leta 2020 naj bi dodatno inštalirali 161 MW sončnih elektrarn. S sprejetjem Uredbe o samooskrbi…
ogrevanje
Toplotne črpalke prestrezajo energijo zemlje, zraka ali vode. Ob primerjavi sistemov za toplotne črpalke lahko kljub višjim stroškom investicije…
pasivna-hisa
Za ogrevanje, hlajenje, pripravo tople vode, klimatizacijo in razsvetljavo v pasivni ali skoraj nič - energijski hiši potrebujejo tako malo energije…
Gradnja in obnove
DOBRA PRAKSA GRADNJA in OBNOVE
Do leta 2020 naj bi po evropskih smernicah, ki jim sledi tudi Slovenija, razvoj gradnje energijsko učinkovitih stavb dosegel nivo skoraj nič – energijske hiše.